Evenimentul Zilei > Monden > Scandal la parastasul Mădălinei Manole! Tatăl „Fetei cu păr de foc” izbucnește: ”Îl omor, dacă îl prind”
Scandal la parastasul Mădălinei Manole! Tatăl „Fetei cu păr de foc” izbucnește: ”Îl omor, dacă îl prind”

Scandal la parastasul Mădălinei Manole! Tatăl „Fetei cu păr de foc” izbucnește: ”Îl omor, dacă îl prind”

Tatăl şi soţul Mădălinei Manole sunt în continuare la cuțite, chiar dacă au trecut zece ani de când artista și-a pus capăt zilelor.

În ziua de 14 iulie s-au împlinit 10 ani de la moartea regretatei Mădălina Manole. Cu această ocazie, tatăl şi fratele ei s-au dus la mormântul cântăreței, ca să-i aprindă o lumânăre și să-i pună flori.

Ion Manole este supărat tare pe ginerele său, Petru Mircea, din cauză că acesta ar fi aruncat florile. Cei doi au fost la un pas să se intersecteze în Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

„Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase. A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo.

Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda. Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui? A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Ion Manole.