Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în fața Liceului Sportiv din Botoșani. Bătaie între eleve
Scandal în fața Liceului Sportiv din Botoșani. Bătaie între eleve

Scandal în fața Liceului Sportiv din Botoșani. Bătaie între eleve

Un scandal în care au fost implicate șase eleve a avut loc în fața Liceului cu Program Sportiv Botoșani, aflat peste drum de Poliția Locală. Două victime s-au adăpostit în sediul poliției.

Un grup de șase fete a fost implicat într-un scandal care a culminat cu bătaie în toată regulă. Elevele, care și-au împărțit pumni și picioare, erau însoțite și de un pedagog. Două dintre ele, care erau ținta celorlalte, s-ar fi refugiat în curtea Poliției Locale pentru a se adăposti, potrivit botosaneanul.ro .

Celelalte fete, care le urmăreau pe cele două, ar fi chemat în ajutor doi bărbați, rudele uneia dintre agresoare. Unul dintre ei, care a venit cu mașina, ar fi  lăsat-o ostentativ în mijlocul drumului, fiind amendat de polițiștii locali. Celălalt, chemat cu intenția de a le agresa pe cele două adolescente, a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pedagogul care se afla cu elevele și-ar fi asumat răspunderea pentru remedierea conflictului. Polițiștii vor întocmi dosar penal pentru loviri și alte violențe, împotriva unui minor.