Este vorba de fostul ONG-ist, în prezent europarlamentar, Cristian Ghinea, pe care Mariana Rada, o membră a USR care trăiește în Paris, îl acuză că a îmbătat-o și a pipăit-o la un eveniment al partidului. Ulterior, femeia a afirmat, pe Facebook, că relatările ei erau pe un site de glume.

Acuzațiile

Inițial, femeia a scris pe grupul de FB „Pădurea spânzuraților 3.0” următoarele:

„INCENDIAR-dezvaluire socanta despre Supremus Libidinosus

La cererea specială a lui C… L…, va voi relata un vis de al meu.

I dreamed a dream..unde Supremus Libidinosus, la o petrecere a USR unde am fost invitata de un prieten, m-a invitat la niste shot-uri.

Si in visul meu eram deja putin obosita si luata. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Si a urmat shot.dupa.shot…le.cam pierdusem sirul, ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar ca mi-a pus mana pe fund,dar mi-a si soptit ceva nedemn de o doamna ca mine. .cu toate ca.eram singura.

Nu l-am lovit, chiar si in vis nu sunt adepta violentei fizice. Si foarte rar apelez la cea verbala.

Norocul meu este ca a aparut un cavaler negru pe cal alb si m-a salvat din situatia neplacuta si.vulnerabila in care ma aflam.

Si cand m-am trezit din vis,am.primit.un sms de la.Ghinea care m-a invitat in USR Sector 3. I-am.multumit si i-am zis ca intru.la sectorul 5.

Nu era un vis,evident. Cavalerul negru e A… D….

Si sa vedem cine ghiceste cine este Supremus Libidinosus.

#metoo”

Ulterior, la comentarii, autoarea a confirmat că este vorba despre Cristian Ghinea.

Ea a adăugat, într-o altă discuție, că doar a relatat întâmplarea, dar că nu are de gând să facă nicio reclamație oficială.

Într-o altă postare pe același grup, femeia anunță că a șters postarea și a scris, printre altele:

„Rusine Ghinea care nu raspunde. Rusine BN care nu se autosesizeaza. (…) Rusine Dan Barna care e presedinte de partid azi”.

Aseară, femeia a revenit pe contul ei de FB spunând:

„Dragii mei,

Regret ca spusele mele pe un grup intern de glume, au fost preluate de presa de scandal.

Doresc să-mi prezerv intimitatea și viata privata, consider că persoana care a dat postarea mea presei a făcut un gest josnic și nu voi da niciun amănunt în plus.

Va multumesc de intelegere,
Mariana”

Iată și print screen-urile: