Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal greu la Facebook. Acuzații de abuz, hărțuire și rasism
Scandal greu la Facebook. Acuzații de abuz, hărțuire și rasism

Scandal greu la Facebook. Acuzații de abuz, hărțuire și rasism

Mai mulți angajați ai CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg și ai soției acestuia, Priscilla Chan, au depus plângeri pentru abuz, rasism, hărțuire sexuală și transfobie față de alți colegi.

O investigație a publicației Business Insider, citată de Daily Mail, scoate la iveală un mediu de lucru tensionat și conflictual în cadrul uneia dintre cele mai bogate familii din lume.

Biroul personal al familiei Zuckerberg – West Street – este cel care se ocupă de angajarea asistenților, ajutoarelor personale, dădacelor, bucătarilor, șoferilor, medicilor personali și bodyguarzilor.

Potrivit unui raport, o asistentă de 26 de ani a susținut că, în decembrie 2017, un bărbat, care se ocupa de gestionarea proprietăților lui Zuckerberg în Hawaii, estimate la 100 de milioane de dolari, a atacat-o.

Se pare că cei doi ar fi băut împreună, după care s-ar fi luat la ceartă, tânăra susținând că s-ar trezit a doua zi cu vânătăi pe corp. Poliția a completat un raport în urma incidentului, însă nu a fost depusă o plângere oficială.

Biroul lui Zuckerberg ar fi efectuat o investigație internă, care a concluzionat că nu există dovezi că rănile ar fi fost provocate de un coleg.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: