Scandal din cauza oilor. Ciobanul a dat cu bâta, adversarul a tras cu pistolul

Scandal din cauza oilor. Ciobanul a dat cu bâta, adversarul a tras cu pistolul

Patru bărbați au ajunsă răniți la spital în această după-amiază la Timișoara, după ce au fost protagoniștii unei altercații cu împușcături într-un sat din Timiș.

Scandalul  a izbucnit în această dimineața între proprietarul unui teren din Iecea Mare şi o familie de ciobani. Proprietarul terenului a reclamat faptul că oile îi distrug pământul. În jurul orei 16, s-a dus împreună cu fiul său la cioban acasă, pentru a tranșa bărbătește problema. Aici a izbucnit scandalul, cei doi vizitatori fiind întâmpnați  cu parii. Ca să se apere, bărbatul din Iecea Mare a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc, pe care-l deţinea legal, şi a tras mai multe focuri de armă în agresorii săi. Proiectilele au lovit-o pe soţia ciobanului în zona abdomenului, iar pe ginere în picior.  A fost nevoie de intervenția polițiștilor, care au fost apelați prin 112, pentu aplanarea conflictului.

Acum a fost fost deschisă o anchetă, ambele părţi fiind culmea, deopotrivă şi victime şi agresori. După ce medicii vor stabili cât de grave sunt rănile se va face şi încadrarea penală a faptelor.

Ne puteți urmări și pe Google News