Evenimentul ZileiSportSârbii nu țin cont de pandemie! Peste 4.000 de fani au asistat la meciul lui Djokovic

Sârbii nu țin cont de pandemie! Peste 4.000 de fani au asistat la meciul lui Djokovic

Sârbii nu țin cont de pandemie! Peste 4.000 de fani au asistat la meciul lui Djokovic
Sportul și-a redeschis porțile către public, iar după ce derby-ul orașului Belgrad s-a jucat cu casa închisă, la un meci disputat de Novak Djokovici au asistat mii de persoane.

Sâmbătă, o partidă de tenis în care a evoluat Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a fost asaltată de spectatori. „Nole” a organizat un turneu la Belgrad, la care au mai luat parte nume importante din circuitul ATP, precum Viktor Troicki, Grigor Dimitrov sau Dominic Thiem.

Meciul de debut a avut loc între sârbii Novak Djokovici și Viktor Troicki, iar întribune s-au aflat peste 4.000 de persoane. Meciul a fost câștigat de actualul lider ATP, cu scorul de 4-1.

Deși autoritățile sârbe recomandă distanțarea socială, lumea nu a ținut cont de acest aspect, iar printre spectatori rar au fost văzuți cei care au purat măștile de protecție.

În urmă cu două zile, tot în capitala Serbiei, Partizan Belgrad a învins Steaua Roșie, scor 1-0, în semifinalele Cupei, în fața a 25.000 de spectatori. În ciuda pandemiei de COVID-19, meciul s-a disputat cu casa închisă.

În prezent, pe teritoriul Serbiei mai sunt circa 400 de cazuri active, în ceea ce privește noul coronavirus.

În România, de exemplu, suporterii vor mai avea de așteptat până când vor putea umble arenele. „În această perioadă am văzut şi meciuri amicale, urmează finalul campionatului, dar fără spectatori. Nu cred că o galerie poate păstra o distantarea socială la bucuria unui gol.

Discuţiile avute cu ministrul Sportului, am ajuns la această concluzie, noi am dat doar normele de aplicare în această competiţie”, a spus Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.


Accesează: