Evenimentul Zilei > Justitie > SÂNGEROSUL INTERLOP Gore A ÎNGROZIT ROMÂNIA cu acţiuni şi fapte ÎN STILUL JIHADIŞTILOR din Statul Islamic
SÂNGEROSUL INTERLOP Gore A ÎNGROZIT ROMÂNIA cu acţiuni şi fapte ÎN STILUL JIHADIŞTILOR din Statul Islamic

SÂNGEROSUL INTERLOP Gore A ÎNGROZIT ROMÂNIA cu acţiuni şi fapte ÎN STILUL JIHADIŞTILOR din Statul Islamic

Unul dintre cei mai temuţi interlopi ai României i-a şocat până şi pe oamenii legii cu apucăturile sale bolnave şi extrem de sângeroase.

Gore din Cluj, pe numele adevărat Marius David (38 de ani), este celebru pentru foarte multe fapte penale şi pentru mărimea braţelor sale. Conform cancan.ro, clujeanul are un cazier cu multe pagini din care nu lipsesc zeci de plângeri penale de la femei care l-au acuzat de viol sau scandalul cu mascaţii dintr-o discotecă din Oradea.

Gore are însă şi alte fapte teribile la dosar. Bărbatul cu braţele mari a intrat la puşcărie pentru tentativă de omor după ce în 2001, când a ajuns la Palma de Mallorca, a avut un conflict cu un bucureştean considerat "un trădător", căruia i-a tăiat mâna cu o sabie.

Pentru acest atac sălbatic el a stat mai mult de un an într-o închisoare spaniolă, dar a fost eliberat pentru că victima nu s-a mai prezentat în timpul procesului.

Gore a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, când a fost condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu Sebastian Chira şi Mesi.