Samsung îşi aduce oficial laptopurile în România

Samsung îşi aduce oficial laptopurile în România

Unele ultraportabile, altele giganţi buni mai mult pentru birou, netbook-urile şi notebook-urile Samsung vor să-i atragă pe viitorii utilizatori printr-un design aparte.

Samsung a lansat pe piaţa locală şapte noi netbookuri şi notebook-uri (RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 şi N145), game cu care deschide şi un segment nou din portofoliul său, a anunţat compania. Deşi abia a intrat pe această nişă pe piaţa locală, compania ţinteşte sus.

Notebook-urile nu sunt chiar dintre cele mai bune portabile care se găsesc pe piaţă, dar măcar se pot lăuda cu un design foarte atrăgător.

SF310 este unul dintre modelele reprezentative ale noii game de notebook-uri, remarcându- se prin aspectul aparte şi calitatea tehnologică de top. Procesoarele dual core Intel Core i3 / i5, bateria premium Litiu Polimer, care oferă până la 7,5 ore de viaţă, sunt doar câteva dintre aspectele distinctive ale seriei SF.

Ne puteți urmări și pe Google News

Uriaşul de pe birou, greu de ignorat

În cazul lui Samsung RF 510, acesta are o greutate de 2,6 kg şi o mărime a display-ului de 15,6 inchi. Aşa că unui astfel de "monstru" i-ar sta mai bine pe un birou corporate decât transportat într-un rucsac. Cum este un laptop mare, are nevoie şi de o capacitate de stocare mare, aşa că acest uriaş care se adresează gentlemenilor vine cu 500 GB.

De ignorat nu este nici procesorul dual core i5-460M care funcţionează la o frecvenţă de 2,67 MHz.

În plus, memoria RAM îşi face şi ea partea în imaginea pe care trebuie să o etaleze acest laptop Samsung: 4GB de RAM DDR3. Potrivit site-urilor de specialitate, dacă este turat la maximum, bateria acestui laptop cedează după mai puţin de două ore. Mai are două USB-uri 2.0 şi alte două 3.0.

Preţuri între 1.700 şi 4.800 de lei

La categoria netbook-uri, N145 îşi reprezintă foarte bine segmentul. Acesta este ultracompact, cu un display de 10.1 inchi şi o greutate de 1,24 kg şi are un procesor Intel Atom N450 care merge la o frecvenţă de 1,66 GHz şi nu are decât un GB de RAM.

Capacitatea de stocare este una obişnuită pentru gadgeturile de acest gen, 160 GB. Asemenea altor aparate din portofoliul Samsung, şi acesta are o cameră web încorporată. N145 încorporează şi un modem 3G. Preţurile gadgeturilor Samsung sunt cuprinse între 1.699 şi 4.799 de lei.