Evenimentul Zilei > Actualitate > Salonul auto de la Paris. TOP 5 concepte esenţiale
Salonul auto de la Paris. TOP 5 concepte esenţiale

Salonul auto de la Paris. TOP 5 concepte esenţiale

Acestea sunt cele mai importante cinci concepte şi prototipuri expuse, în aceste zile, la actuala ediţie a Salonului auto de la Paris.

Conceptele şi prototipurile, adică acele maşini pe care nu le vom vedea pe stradă în viitorul apropiat, sunt parte esenţială a oricăriui salon auto de top.

Le-am selectat pe cele mai importante cinci expuse, în aceste zile, la actuala ediţie a Salonului de la Paris, după spectaculozitate şi relevanţă.

Peugeot a impresionat din nou cu un concept SF, botezat Onyx – de departe cea mai epatantă apariţie de sub reflectoarele centrului expoziţional din capitala Franţei.

Pe lângă Onyx-ul galic, BMW Active Tourer pare chiar o maşină plictisitoare. Că e aşa sau nu, decide fiecare. Micul monovolum/hatchback mai bombat nemţesc va putea fi însă condus (de cei cu destui bani), chiar anul viitor, atunci când va deveni primul model BMW cu tracţiune faţă. Aţi citit bine.

Lexus LF CC şi McLaren P1-3 sunt alte două concepte care emană testosteron şi de la care îţi poţi lua cu greu ochii.

Pe de altă parte, smart ForStars (prototip care face cunoscută noua direcţie de design a mărcii) este, poate, cea mai simpatică prezenţă la actuala ediţie a Salonului de la Paris.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: