Potrivit unor surse, citate de Wowbiz.ro, Florin Salam este mai atent ca niciodată cu Roxana Dobre, iar lucrurile nu se opresc aici. Manelistul are planuri mari cu familia sa. 

„Florin este, acum, cu Roxana mai atent ca niciodată. Dacă până acum avea grijă ca ea să nu mai cheltuiască bani și îi dădea sume mici, suficiente doar pentru a le cumăra copiilor ce aveau nevoie, de ceva vreme Salam îi dă oricât i-ar cere. Nu era vorba că nu avea el bani, a vrut doar să o pedepsească. Acum însă s-au împăcat, sunt din nou îndrăgostiți, mai au de făcut un singur pas, dar așteaptă momentul potrivit. Vor să se căsătorească și legal, dar, probabil, Roxana așteaptă să revină la formele ei, vrea să mai slăbească câteva kilograme după ce a născut a treilea copil al ei”, a un apropiat al cuplului, potrivit Wowbiz.ro.

Mai mult de atât. De când fiica manelistului are familia sa, solistul are planuri mari cu proprioa familiei, spunândui soției sale că își doreşte să mai facă un băieţel, pentru a egala scorul dintre băieți și fete. 

”Florin Salam i-a spus Roxanei că el vrea o familie şi mai mare. Că Betty acum are familia ei, aşa că el vrea să completeze locul. Adică mai vrea un copil. Roxana cică a înlemnit, că doar ştie cât este de greu să aibă grijă de trei copii, darămite să apară şi al patrulea. Dar, Florin a insistat şi Roxana nu a avut altceva de făcut decât să accepte”, a mai precizat sursa citată.