Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait au susținut primul show de stand-up comedy la Sala Palatului anul trecut în decembrie. Succesul colosal pe care l-au înregistrat și numeroasele solicitări venite din partea fanilor au determinat organizatorii să pună în vânzare anul acesta două spectacole. Totuși, Sala Palatului s-a dovedit neîncăpătoare, astfel încât va avea loc și cel de-al  treilea spectacol, miercuri, 16 decembrie, de la ora 19:30, conform unui comunicat de presă.

Cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România promit un show care să scoată fanii din lumea cenușie a știrilor și politicii, cu glume pentru toată lumea, atât pentru cei care i-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată.

Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

Bobonete, Văncică, Diță și Rait în show-ul „La vremuri noi, glume noi!” – Sala Palatului, 16, 17 & 18 decembrie, ora 19:30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, acestea se pot achiziționa la prețul de: 200 de lei – VIP, 150 de lei – categoria  I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.