Evenimentul Zilei > Monden > Să te tot însori cu cântărețe! Cadou – 500.000 de dolari cash. Și cum arată…
Să te tot însori cu cântărețe! Cadou – 500.000 de dolari cash. Și cum arată…

Să te tot însori cu cântărețe! Cadou – 500.000 de dolari cash. Și cum arată…

Una dintre cele mai extravagante vedete din America șochează din nou pe toată lumea.

Cardi B (27 de ani), cântăreața care domină topurile muzicale peste Ocean, i-a oferit soțului un cadou inedit de ziua lui: un teanc de bancnote de 100 de dolari, care însumează nu mai puțin de o jumătate de milion de „verzișori”!

Artista a filmat momentul și a publicat pe contul personal de Instagram clipul video, informează Daily Mail. În imagini se vede cum Cardi B îl anunță pe soțul ei că i-a lăsat un cadou în frigider.

„Toată lumea spune că ai mașini, bijuterii, ai de toate, așa că ce poți să-i dai cuiva care le are pe toate? Știu că nu trebuie să-ți dau bani, dar nu știu ce să-ți cumpăr și trebuie să-ți ofer ceva!”, îi spune Cardi B acestuia. Vizibil surprins de cadou, soțul artistei reacționează apucând în brațe tot teancul de bani.

Clipul celor doi a strâns zeci de mii de comentarii și peste 12 milioane de vizualizări. Presa din Statele Unite scrie că, în ultimul an, Cardi B a strâns mai bine de 28 de milioane de dolari!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.