Evenimentul Zilei > Monden > S-au despărțit deja?! Cuplul anului din showbiz, destrămat? Familia și-a spus cuvântul
S-au despărțit deja?! Cuplul anului din showbiz, destrămat? Familia și-a spus cuvântul

S-au despărțit deja?! Cuplul anului din showbiz, destrămat? Familia și-a spus cuvântul

Cel mai iubit cuplu din showbiz, format din Răzvan Simion și Lidia Buble, se află la un pas de destrămare după ce un set de reguli a fost impus de familia artistei.

Tatăl Lidiei Buble a pus unele condiții pe care Răzvan Simion ar trebui să le îndeplinească, una dintre ele, renunțarea la religia ortodoxă pentru cea penticostală, fiind o adevărată provocare spirituală.  Pentru ca suspansul să fie menținut, din acest punct de vedere, Lidia Buble a mărturisit că Răzvan nici nu are ce să caute la ea acasă până nu îi va cere mâna.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană.

Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia, conform Cancan.