Evenimentul Zilei > Actualitate > BOTOŞANI. S-a îmbătat, a făcut accident, a înjurat şi lovit şi a ajuns la balamuc
BOTOŞANI. S-a îmbătat, a făcut accident, a înjurat şi lovit şi a ajuns la balamuc

BOTOŞANI. S-a îmbătat, a făcut accident, a înjurat şi lovit şi a ajuns la balamuc

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au reţinut un bărbat de 36 de ani, din oraş, pentru refuz de prelevare de probe biologice, ameninţare şi loviri sau alte violenţe

Acesta a condus un autoturism pe strada Pacea şi, ajungând pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe fondul consumului de alcool, intrând în coliziune cu o semiremorcă, informeazî colegii de la ziarul Botoşăneanul. Ulterior impactului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, ajungând pe strada Cornișa din municipiul Botoşani, unde a fost depistat de poliţişti. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, procedură pe care a refuzat-o.

Ar putea fi arestat după tot circul făcut

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, anterior depistării pe strada Cornişa, conducătorul auto a adresat injurii și amenințări celorlalţi participanți la trafic; de asemenea, a agresat fizic unul dintre martorii prezenţi la faţa locului. Întrucât bărbatul a continuat să aibă aceeaşi atitudine violentă pe tot parcursul cercetărilor, fiind necesară imobilizarea sa prin încătuşare, acesta a fost ulterior condus şi internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoșani. În cauză continuă cercetările, urmând să fie sesizată unitatea de parchet competentă, cu propunerea de dispunere a altor măsuri preventive faţă de conducătorul auto.