Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat de ce Harry și Meghan au lipsit de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Meghan nu uită şi nu iartă
S-a aflat de ce Harry și Meghan au lipsit de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Meghan nu uită şi nu iartă

S-a aflat de ce Harry și Meghan au lipsit de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Meghan nu uită şi nu iartă

Absența „vizibilă” a prințului Harry și Meghan Markle de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama este un semn că „relația specială” s-a încheiat după ce fostului președinte a declarat că „nu-i place că Harry îşi atacă familia”.

Se ştie că Barack Obama este un mare familist. Fostul președinte al SUA respectă mai presus de orice familia și cu siguranță nu este genul de părinte care ar accepta ca fiicele lui să vorbească cu presa vrute şi nevrute cu scopul de a denigra.

Iar absența prințului Harry și Meghan Markle de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama, cu siguranţă are legătură cu acel comentariu făcit de fostul preşedinte, a susținut un expert regal.

În ciuda faptului că Obama a insistat că evenimentul să fie redus din cauza răspândirii variantei Delta, un membru al personalului a declarat pentru DailyMail că au participat 300 până la 400 de persoane.

La petrecere au fost John Legend și Chrissy Teigen, prietenul lui Meghan CBS This Morning, gazda TV Gayle King, George Clooney, Jay-Z și Beyoncé.

Expertul regal Camilla Tominey a sugerat că absenţa lui Harry și Meghan are legătură cu observațiile făcute de Obama şi, „de când au renunțat la Familia Regală cei doi ar putea „pune în pericol relația lor odată specială cu familia Obama”.

O sursă a dezvăluit că lui Obama „nu-i place ca Harry să-și atace familia”

„Ei apreciază familia și cu siguranță nu sunt genul de oameni care ar dori ca copiii lor să vorbească cu presa”, a adăugat insiderul.

Fosta primă doamnă Michelle Obama, în vârstă de 57 de ani, şi-a arătat, de asemenea, sentimentele ei și ale soțului ei după dezvăluirile publice în care ducii de Sussex au acuzat monarhia că nu i-a sprijinit și au sugerat că prințul Charles și prințul William sunt „prinși” în sistem.

Obama are o relație de lungă durată cu Harry, după ce s-a alăturat campaniei sale de organizare a Jocurilor Invictus – pentru care a jucat într-un videoclip cu prințul și regina pentru a-l promova în 2016.

În anul următor, Harry l-a intervievat pe Barack la Toronto pentru Today, BBC Radio 4, în cadrul căruia au discutat despre riscurile rețelelor sociale și coroziunea discursului civil.

Meghan, de asemenea, a participat la discuția cu Michelle la London Southbank Center în decembrie 2018, unde cele două femei s-au reunit în culise pentru a discuta despre pasiunea lor comună cu privire la educație.

Mai mult, ducii de Sussex au urmat o traiectorie similară cu cea a lui Obama după renunțarea la viața regală: au semnat un acord de milioane de dolari cu Netflix pentru a-și produce propriile serii documentare.

Se poate spune că familia Obama a fost un exemplu pentru Meghan cu toate că relaţia cu tatăl şi fraţii ei este distrusă. Iar absența de la ziua de naștere a fostului președinte nu este un gest tocmai potrivit arătând că, de fapt, nu suportă să fie sfătuită sau contrazisă, scrie presa britanică.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: