Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat ce pregătește Dan Negru. Revelionul 2021, filmat în mare taină
S-a aflat ce pregătește Dan Negru. Revelionul 2021, filmat în mare taină

S-a aflat ce pregătește Dan Negru. Revelionul 2021, filmat în mare taină

Dan Negru pregătește în mare taină cel de-al 21-lea Revelion al său, un record chiar și la nivel european. Fiind o ediție atipică, prezentatorul s-a asigurat că va avea ingredientul de bază al audienței: ploaia de staruri.

Carismaticul prezentator de la Antena 1 și-a câștigat pe drept renumele de ”Regele audiențelor”. De mai bine de 20 de ani, Dan Negru a spart toate topurile cu emisiunea prezentată în noaptea dintre ani, din care a făcut un brand personal, dar și un brand al televiziunii din Băneasa.

Conform tradiției, zilele trecute, prezentatorul a pregătit cel de-al 21-lea Revelion al său, în mare secret, asemenea unui proiect NASA de importanță strategică. A fost forfotă mare, frenezie și voioșie în unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Capitală. În urmă cu câteva zile, într-unul dintre pavilioanele Romexpo, Dan Negru a pregătit cel de-al 21 Revelion, cu care își dorește să dărâme topurile audiențelor.

Cu toate că a fost o întreagă desfășurare de forte, iar securitatea a fost drastică, Cancan a reușit să obțină imagini savuroase de la mega-producția pe care ”Regele audienței” o pregătește.

Numele grele „se lipesc” la Revelionul lui Negru

Preț de vreo două zile, pe platoul de filmare din incinta Romexpo s-a perindat o parte din ”crema” showbiz-ului românesc. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat ”condica lui Dan Negru”, așa cum este tradiția pentru noaptea dintre ani.

Printre numele sonore care au filmat pentru mega-show se numără faimosul antrenor și fost fotbalist de elită Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

Viața pe platourile de filmare alături de Dan Negru nu pare să fie tot timpul una roz. Unele dintre vedete abia au avut timp de un moment de respiro. Ca-n vremurile liceului, atunci când aveau câteva minute de pauză, unele dintre acestea profitau la maximum și fugeau după colț, la o țigară sau un selfie cu colegii. Printre artiștii veniți la filmări s-au numărat Dorian Popa, Andreea Bălan (foto), Cătălin Crișan, Adriana Trandafir, Ruby sau Connect-R.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.