Coautorul biografiei, Omid Scobie, a dezvăluit că ar putea exista o continuare a cărţii Finding Freedom, dar care ar conţine detalii cu adevărat incendiare.

Capitolele finale ale cărții-bombă lansate săptămâna trecută documentează viaţa cuplului după renunțarea la viața regală și mutarea în California, în aprilie 2020.

Totuşi, Omid Scobie (39 de ani) a susținut în această săptămână că au existat „șocuri” pe care el şi Carolyn Durand nu le-au inclus în carte.

Motivul este legat de faptul că autorii biografiei regale nu au avut suficiente informaţii pentru a acoperi ca la carte scandalurile despre care au amintit.

„Există anumite lucruri pe care nu le-am simțit suficient de puternice în raportare, pe care nu le-am inclus în carte și este posibil să ne aplecăm asupra lor dacă există o actualizare la un moment dat.

Sunt foarte fericit cu ceea ce avem acolo, dar, desigur, orice reporter regal ar spune că există multe lucruri pe care le știe, dar că pur și simplu nu le poate folosi într-un anumit moment.

Dacă sunt foarte sincer, aceasta poate fi o carte în lucru. Povestea celor doi este doar începutul în multe privinţe, dar este important să avem ceva care a surprins un moment istoric pentru Familia Regală și a aruncat o privire spre anii ce urmează”, a declarat Omid Scobie.

La începutul anului, Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul de membrii seniori ai Familiei Regale Britanice.

Britanicii şi feţele regale, din rândul cărora Regina Elisabeta a II-a a fost de departe cea mai surprinsă, au rămas uluiţi după decizia Ducelui şi Ducesei de Sussex.

După o scurtă perioadă în Canada, cei doi au decis să se mute în Statele Unite ale Americii, alături de fiul lor, Archie.

Găzduiţi de mogulul media Tyler Perry în megaconacul din luxosul cartier Beverly Hills (Los Angeles), cei doi au fost hărţuiţi constant de paparazzi.

În acest context au decis să-şi cumpere o proprietate în Santa Barbara, care să le ofere mai multă intimitate şi să-i ţină cât mai departe de presă tabloidă.

sursa: thesun.co.uk