Olandezul suspectat că ar fi ucis-o pe fetița din Gură Șuții, Dâmbovița, ar fi putut avea doi complici, două persoane de cetățenia română,  anunță ziariștii.com..

Poliția Română a depistat două persoane suspecte, care ar fi putut fi complicii olandezului Johannes Visscher (46 de ani), ucigașul Mihaela Adriana Fieraru (11 ani) din Gură Șuții, județul Dâmbovița.

Teoretic este posibil să fie vorba doar de niște coincidențe stranii dar posibilitatea este redusă , fiind șanse reale ca măcar unul din cei doi cetățeni români să fie complicele pedofilului olandez. Din acest motiv, polițiștii cercetează și această pistă.

Cele două persoane, o femeie de 62 de ani și un bărbat de 37 de ani, au călătorit în câte două curse aeriene alături de Visscher, cei doi suspecți aflându-se în avionul cu care criminalul olandez a plecat sâmbătă din România, la o zi după ce o sugrumase pe minora Mihaela Adriana Fieraru.

Coincidența merge mai departe în cazul bărbatului de 37 de ani, acesta venind împreună cu Visscher ,miercuri, 18 septembrie, și plecând împreună cu acesta sâmbătă, 21 septembrie. Femeia de 62 de ani s-a aflat în două aviaoane alături de suspectul olandez, pe dată de 5 august 2017 și pe data de 21 septembrie 2019.