Evenimentul Zilei > Monden > Ryan Reynolds a povestit cum a leșinat în timp ce filma „Buried”
Ryan Reynolds a povestit cum a leșinat în timp ce filma „Buried”

Ryan Reynolds a povestit cum a leșinat în timp ce filma „Buried”

Ryan Reynolds și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința în timp ce filma „Buried” în 2010. Actorul a descris recent experiența chinuitoare pentru David Letterman în cel de-al patrulea sezon din „My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman”, difuzat acum pe Netflix.

Ryan Reynolds, închis într-un sicriu

În „Buried”, Reynolds îl interpretează pe Paul Conroy, un șofer de camion care lucrează în Irak, care se trezește îngropat de viu într-un sicriu. Se luptă să scape de acel sicriu cu ajutorul unei brichete Zippo și a unui telefon mobil. La un moment dat, personajul lui le spune serviciilor de urgență: „Vă rog ajutați-mă, mi-e frică”.

Ryan Reynolds i-a spus lui Letterman că „dintre toate” filmele sale, „Buried” a fost „de fapt foarte dur”. „Aproape tot ce vezi în film a fost o singură imagine, cu excepția a câteva momente în care am leșinat”, a spus el. „Lucrul pentru care nu eram pregătit sau nu mi-am dat seama când filmam este când ești fără suflare și nu te miști pentru a acomoda oxigenul crescut din sângele tău, leșini”.

„A existat o secvență în film în care aveam o pungă de hârtie și respiram în această pungă de hârtie cât mai mult posibil înainte de a fi filmat”, a continuat Reynolds. „Și apoi, când veneam, undeva la mijlocul filmării, luam punga, respiram, respiram, așteptam și apoi continuam”.

Acceptarea rolului

Reynolds a explicat de ce a ales un rol pe care Letterman l-a descris ca fiind „tipul din sicriu timp de nouăzeci de minute”. „A fost o decizie pur superficială”, a răspuns el, adăugând că a fost de acord cu rolul, deoarece filmul Rodrigo Cortés îi amintea de un film cu Alfred Hitchcock, potrivit Business Insider.

Letterman a glumit spunând că ar fi trebuit să primească un cec uriaș de la „oamenii Zippo” pentru prestația sa. „Nu pot să cred că mai am degete”, a spus Reynolds despre utilizarea brichetei. — “Chestia aia e fierbinte!”