Rugby. România are lot de 32 de jucători pentru semifinala cu Georgia

Rugby. România are lot de 32 de jucători pentru semifinala cu Georgia Rugby. Sursa foto: Facebook

Țara noastră va fi reprezentată în cadrul Rugby Europe Championship de 32 de „Stejari”. Jucătorii se vor reuni pe teren duminică, în semifinala cu Georgia.

Naționala de rugby a României va participa sâmbătă, 2 martie, la semifinala Campionatul European. Disputa se va desfășura la Tbilisi, pe Stadionul Mikheil Meskhi, începând cu ora 14:00.

Naționala de rugby a României, în semifinala cu Georgia

România va fi reprezentată în Rugby Europe Championship 2024 de un lot de 32 de jucători. Anunțul a fost făcut de stafful tehnic al naţionalei României.

Cei 32 de jucători vor fi împărțiți astfel: 17 înaintaşi şi 15 jucători de treisferturi. Aceștia se vor reuni pentru disputa care va avea loc duminică. Ulterior, Stejarii ar urma să intre într-un stagiu de pregătire la Izvorani.

Ne puteți urmări și pe Google News
Naționala de rugby a României

Naționala de rugby a României. Sursa foto: Facebook

Românii vor juca fără Ovidiu Cojocaru

Cei 32 de jucători din Naționala de rugby a României vor pleca spre Tbilisi pe data de 28 februarie. Cu toate că Stejarii pornesc cu avânt spre această partidă, aceștia vor juca fără căpitanul Ovidiu Cojocaru. Jucătorul de rugby s-a accidentat la umăr în meciul cu Portugalia.

„Este greu în acest moment să vorbim de echipă, de selecţie, sunt mulţi accidentaţi, jucători care nu pot fi prezenţi, dar băieţii care s-au pregătit până acum au în continuare motivaţia necesară pentru a începe o nouă săptămână de pregătire înainte de plecarea în Georgia. Construcţia unei echipe necesită timp trebuie să acceptăm că uneori dăm şi greş, dar întotdeauna trebuie să reacţionăm. Este ceea ce aştept şi eu. Jucători tineri, cu experienţă sau nou-convocaţi formează această echipă şi trebuie să găsim echilibrul perfect pentru restul competiţiei", a spus antrenorul echipei României, David Gerard.

Rugby

Rugby. Sursa foto: Borzywoj | Dreamstime.com

Naționala de rugby a României, meci pe stadionul Miheil Meshi

Disputa dintre România și Georgia se va desfășura, din semifinalele Campionatului European, se va desfășura pe 2 martie la Tbilisi. Jucătorii români se vor reuni pe Stadionul ''Miheil Meshi'', de la ora 14:00 (ora României).  După semifinale, echipele se pregătesc de meciurile finale de clasament. În urma acestora vor avea loc partidele decisive pentru stabilirea podiumului ediției 2024 a Campionatului European.