Ruby își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

„De data aceasta, și-a suprins fanii cu cele mai noi postări în care apare la o ședință foto purtând ținute de seară, o coroană aurie și alte însemne “princiare”. În toate pozele apare fericită și zâmbitoare, iar în dreptul multora chiar scrie „queen (n.r. regină)”.

În ultimele fotografii de pe Instagram, Ruby apare mai îmbrăcată decât ne-a obișnuit: o rochie lungă superbă, cu paiete și ornamente aurii, o altă rochie lungă, neagră cu o coroană roșie, făcută parcă special pentru ocazie, și o ținută neagră, scurtă.

În mai toate ipostazele vedeta poartă o coroană pe cap. De altfel, cântăreața se afișează frecvent cu accesorii spectaculoase de păr, cum a fost și în videoclipul pentru cea mai populară piesă a ei de până acum, “Condimente”.

<<E un proiect nou, nu pot spune foarte multe acum decât că m-am simțit foarte bine în ipostaza de prințesă. Săptămâna aceasta voi împărtăși totul cu voi, abia aștept!>>, a declarat artista”, anunță cancan.ro.

Cum a reușit Ruby să-și scandalizeze vecinii. A fost nevoie de intervenția Poliției

Odată cu venirea anotimului cald, Ruby a decis să instaleze pe terasa apartamentului pe care îl ocupă la etajul al 17-lea al unui complex imobiliar de lux, un jaccuzi imens. Mastodontul, dacă-i putem spune așa, cântărește 150 de kilograme și, potrivit artistei, a fost cărat pe scări, 17 etaje, de câțiva muncitori special angajați.

Problema a apărut însă, când aceștia au încercat să-l introduce în apartament și au constatat că este prea mare și nu încape de ușă.

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare”, a transmis Ruby pe vlog-ul său.

Zgomotul pe care l-au făcut lucrătorii, cu uneltele lor, i-a enervat foarte tare pe vecini, care nereușind să se înțeleagă cu artista au apelat la poliție.

Se pare că, lucrurile s-au încheiat cu bine, iar Ruby a reușit să găsească înțelegere la oamenii legii și a scăpat fără să fie sancționată în vreun fel.

„Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Acum aștept să vină Poliția. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere. Dar uite, că sorții nu sunt mereu de partea soartei”, a mai spus ea, conform cancan.ro.

Ana Claudia Grigore, așa cum este înscrisă în cartea de identitate, Ruby, a absolvit Liceul de muzică Dinu Lipatti. Ea s-a lansat într-un club din Germania, iar primul său disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de foarte mare succes în Turcia. Piesa a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan.

 

Sursa: cancan.ro