Evenimentul ZileiActualitateUn grup de romi TERORIZEAZĂ orăşelul unde s-a filmat serialul DALLAS

Un grup de romi TERORIZEAZĂ orăşelul unde s-a filmat serialul DALLAS

Un grup de romi TERORIZEAZĂ orăşelul unde s-a filmat serialul DALLAS
Până şi acolo au ajuns romii din România! Iată cum un grup de romi tulbură liniştea unui orăşel turistic din Texas cunoscut mai ales pentru celebra fermă Southfork, unde s-a filmat îndrăgitul serial Dallas.

Orăşelul Murhpy, situat la 35 de kilometri nord-est de Dallas, nu mai are linişte de doi ani încoace din cauza unor romi din România care au apărut pe neaşteptate. Potrivit bilunarului local „Murphy Messenger“, grupul este format din 18 persoane, care au vârstele cuprinse între 16 şi 65 de ani şi fac parte dintr-un clan de 120 membri, aflaţi la Arlington, un alt oraş din apropierea Dallasului.

Clanul are o rază largă de activitate, din Dallas până în nord în Oklahoma City, iar principalele lor activităţi sunt furtul, cerşitul, frauda bancară cu cărţi de credit, scheme de tip alba-neagra etc. Articolul este ilustrat cu o poză făcută în parcarea unui magazin Walmart aflat pe Murphy Road, drumul care ranch.

Autoarea articolului scrie că există o îngrijorare semnificativă din partea autorităţilor şi locuitorilor oraşului din cauza prezenţei lor. Detectivul Brad Taylor este citat afirmând că sunt foarte activi la cerşit şi în comiterea de furturi şi fraude.

Potrivit autorităţilor americane, romii din România iau bilete de avion spre Mexic, iar acolo se prezintă la graniţa cu Statele Unite şi cer azil motivând că sunt persecutaţi în propria ţară, titrează loon.ro.