Ionuț Alexa, românul care a ucis un tânăr de 33 de ani și i-a violat logodnica, în Italia, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia este definitivă, după ce magistrații au respins apelul apărării. Însă Alexa nu a fost singur.

Complicele bărbatului, tot român, nu a fost prins nici până astăzi

Cum s-a petrecut drama: În noaptea dintre 4 și 5 octombrie 2014, doi bărbați cu glugă i-au atacat pe Natalino și iubita sa în timp ce se aflau într-o mașina oprită într-o parcare, în via Idrovora din Battipaglia, provincia Salerno.
Italianul  fost târât afară din mașină și atacat cu o bâtă, pumni și picioare. Pe de altă parte, iubita a fost forțată să întrețină relații intime cu cei doi români criminali.
Foto: Tânărul italian ucis de cei doi români
Tânărul de 33 de ani din Battipaglia a murit după cincizeci de zile de agonie la secția de Reanimare din Battipaglia. Pentru a-l putea acuza pe român, în urma cercetărilor s-au găsit probe ale ADN-ului de pe telefonul mobil ale lui Natalio Migliaro, care au fost găsite, ulterior, în casa sa. Complicele său nu a fost  identificat nici până astăzi.

Curtea de Casație a confirmat sentința de închisoare pe viață pentru Ionuț Alexa (foto)

Judecătorii Curții de Apel Salerno au confirmat condamnarea pe viață (deja emisă în primă instanță) pentru Ionut Alexa , românul în vârstă de 34 de ani, deținut în închisoarea din Benevento, acuzat că a ucis după ce a bătut sălbatic, tânărul din Battipaglia  Natalino Migliaro . Sentința a fost emisă ieri.

Românul de 37 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Natalino Migliaro şi abuzul sexual asupra logodnicei italianului, Francesca. Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie. Ionuţ Alexa a fost prins de poliţişti la Santa Cecilia, o zonă din Eboli. În urma cercetărilor criminalistice, s-a stabilit compatibilitatea deplină între lichidul biologic ridicat de la locul omorului şi profilul ADN al românului.

Corrado Lembo, procurorul din Salerno care a anchetat cazul, spunea atunci că tânărul italian a fost bătut cu o bâtă, cu care românul literalmente i-a spart oasele, relatează  salernotoday.it,