Evenimentul Zilei > International > Românul care l-a omorât pe un tânăr italian și i-a abuzat iubita, închisoare pe viaţă. FOTO
Românul care l-a omorât pe un tânăr italian și i-a abuzat iubita, închisoare pe viaţă. FOTO

Românul care l-a omorât pe un tânăr italian și i-a abuzat iubita, închisoare pe viaţă. FOTO

Curtea Supremă a confirmat condamnarea pe viață pentru Ionut Alex, respingând recursul prezentat de avocatul apărării. Românul în vârstă de 37 de ani este considerat autorul crimei lui Natalino Migliaro și al violului iubitei sale. 
Ionuț Alexa, românul care a ucis un tânăr de 33 de ani și i-a violat logodnica, în Italia, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia este definitivă, după ce magistrații au respins apelul apărării. Însă Alexa nu a fost singur.

Complicele bărbatului, tot român, nu a fost prins nici până astăzi

Cum s-a petrecut drama: În noaptea dintre 4 și 5 octombrie 2014, doi bărbați cu glugă i-au atacat pe Natalino și iubita sa în timp ce se aflau într-o mașina oprită într-o parcare, în via Idrovora din Battipaglia, provincia Salerno.
Italianul  fost târât afară din mașină și atacat cu o bâtă, pumni și picioare. Pe de altă parte, iubita a fost forțată să întrețină relații intime cu cei doi români criminali.
Foto: Tânărul italian ucis de cei doi români
Tânărul de 33 de ani din Battipaglia a murit după cincizeci de zile de agonie la secția de Reanimare din Battipaglia. Pentru a-l putea acuza pe român, în urma cercetărilor s-au găsit probe ale ADN-ului de pe telefonul mobil ale lui Natalio Migliaro, care au fost găsite, ulterior, în casa sa. Complicele său nu a fost  identificat nici până astăzi.

Curtea de Casație a confirmat sentința de închisoare pe viață pentru Ionuț Alexa (foto)

Judecătorii Curții de Apel Salerno au confirmat condamnarea pe viață (deja emisă în primă instanță) pentru Ionut Alexa , românul în vârstă de 34 de ani, deținut în închisoarea din Benevento, acuzat că a ucis după ce a bătut sălbatic, tânărul din Battipaglia  Natalino Migliaro . Sentința a fost emisă ieri.

Românul de 37 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Natalino Migliaro şi abuzul sexual asupra logodnicei italianului, Francesca. Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie. Ionuţ Alexa a fost prins de poliţişti la Santa Cecilia, o zonă din Eboli. În urma cercetărilor criminalistice, s-a stabilit compatibilitatea deplină între lichidul biologic ridicat de la locul omorului şi profilul ADN al românului.

Corrado Lembo, procurorul din Salerno care a anchetat cazul, spunea atunci că tânărul italian a fost bătut cu o bâtă, cu care românul literalmente i-a spart oasele, relatează  salernotoday.it,