Evenimentul Zilei > Actualitate > Ironii şi atacuri dure la adresa Andrei. Internauţii s-au dezlănţuit în timpul emisiunii „Românii au talent”
Ironii şi atacuri dure la adresa Andrei. Internauţii s-au dezlănţuit în timpul emisiunii „Românii au talent”

Ironii şi atacuri dure la adresa Andrei. Internauţii s-au dezlănţuit în timpul emisiunii „Românii au talent”

După evoluţia concurentei Andreea Bădescu, membrii juriului de la „Românii au talent” au fost fascinaţi. Lui Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Andrei nu le-a venit să creadă că au în faţă o adolescentă de numai 17 ani cu o asemenea voce superbă.

Unii au spus că juriul a rămas stană de piatră în timpul recitalului. Numai că, pe pagina de Facebook „Românii au talent” au început să apară multe mesaje care au avut drept ţintă chiar pe cea care se pricepe cel mai bine la muzică, Andra, potrivit cancan.ro

Nici chiar emisiunea în sine nu a fost ocolită de ironiile internauţilor, mesajele luând-o uşor „razna”.

„Dacă rușii au trimis-o pe Laika în spațiu, putem s-o trimitem și noi pe Andra? D-șoara a cântat foarte frumos, probabil mult mai frumos decât ar putea cânta vreodata live vedeta asta de autogară”, a fost unul dintre comentarii, pe pagina de Facebook 

„De ce băgați Românii au talent în timpul reclamelor?”, a fost gluma unui internaut.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.