Evenimentul ZileiSportRomânii din fotbalul elen, în șomaj tehnic

Românii din fotbalul elen, în șomaj tehnic

Românii din fotbalul elen, în șomaj tehnic
Noul partid de la putere din Grecia, formaţiunea de extremă-stânga Syriza, a decis, ca urmare a violențelor petrecute la derby-ul dintre Olympiakos Pireu și Panathinaikos Atena, disputat duminică, să suspende orice activitate fotbalistică în primele trei ligi pe o perioadă nedeterminată

.Competiție întreruptă de trei ori

Se pare că şi altercaţia dintre preşedinţii celor două mari cluburi elene a contribuit la luarea acestei decizii radicale. Este pentru a treia oară în actualul sezon când campionatul este întrerupt din cauza evenimentelor foarte dure ce au loc în tribune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au rămas fără obiectul muncii

Noul Guvern de la Atena, măcinat de problemele financiare ale țării, este hotărât, însă, să stopeze și aceste incidente neplăcute ce au afectat fotbalul elen în ultima vreme.

Astfel, românii ce activează pe prima scenă fotbalistică din Grecia, tehnicianul Răzvan Lucescu (Skoda Xanthi) şi fotbaliştii Răzvan Raț (foto, PAOK Salonic), Dorin Goian (Asteras Tripoli) şi Costin Lazăr (Panetolikos) vor avea parte de o ,,vacanţă’’ neaşteptată, pe o perioadă nedeterminată.

„Avem un nou Guvern care vrea să pună capăt acestor violențe cu care ne confruntăm în ultima vreme. Am fost informați că această ediție de campionat este suspendată până la noi ordine, așa că nu știm, deocamdată, când vom reveni la treabă”, a declarat preşedintele Superligii elene, Giorgos Borovilos.


Accesează: