Romanii au talent a avut din nou o audiență record, aducând aplauze, lacrimi de bucurie, emoție, dar și grație și pasiune.

Vă prezentăm mai jos cele mai frumoase momente le la Românii au talent:

Două fete au reușit să impresioneze jurații de la ”Românii au talent” cu talentul lor.Copilele au cântat în duet la pian, iar prestaţia lor a fost una inegalabilă.

Un tânăr a venit la ”Românii au talent” ca să-şi găsească soție. Sinceritatea sa i-a luat prin surprindere pe juraţi: ”Am venit la ”Românii au talent” să-mi găsesc şi eu nevastă că sunt singur. O să vă prezint un monolog.”

Trupa Blue Night Shadow i-a cucerit cu muzica lor pe Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu.

”Blue Night Shadow. Cântăm de vreo 4 ani. Avem piese, avem foarte multe piese, trebuie doar să le înregistrăm”, s-au prezentat băieţii.

”Vă aşteptăm de 7 ani. A sunat într-un mare fel. Mă bucur că aţi venit la ”Românii au talent”. E o rampă”, le-a spus Andi Moisescu.

Diana Boiachin a venit pe scena de la ”Românii au talent” cu un număr de acrobaţie şi i-a vrăjit pe juraţi nu numai cu talentul ei, ci şi cu frumuseţea.

Mihaela Radulescu Schwartzenberg: "Nu are nicio siguranta, nu are nimic, Doamne fereste!

Cel mai emoționant moment de la Românii au talent 2017 a fost cel susținut de Lorelai Moşneguţu, o fetiță fără mâini și fără picioare, care a a reușit să ridice toată sala în picioare cu talentul său de a cânta la pian. "O să cânt cu picioarele", a spus tânăra juraţilor.

Mihaela Rădulescu a apăsat butonul Golden Buzz şi a trimis-o direct în semifinală:"Eşti o minune de om, eşti foarte talentată, meriţi să fii acolo".

Vezi aici toate momentele de la Romanii au talent aici

Te-ar putea interesa și: