Evenimentul Zilei > Social > „România liberă”, în pericol să dispară!
„România liberă”, în pericol să dispară!

„România liberă”, în pericol să dispară!

KPMG și Euro Insol sunt firmele prin care un grup de interese, deranjat de independența „României libere“ vrea să distrugă acest cotidian legendar.

„Avem dovezi clare că KPMG și Euro Insol acționează pentru a-i împiedica pe asociații Medien Holding să desemneze un administrator special al grupului de presă. Dacă asociații nu desemnează administratorul special, pierd dreptul de administrare a propriei societăți, care va rămâne exclusiv la mâna KPMG, a Euro Insol și a grupului de interese din culise, care vor să dispară «România liberă»”, se arată într-un articol publicat pe site-ul celui mai vechi hebdomadar românesc. Cele două entități forțează procedura, astfel încât asociații Medien Holding să nu aibă timp să se organizeze. Codul Insolvenței prevede ca AGA să fie convocată în termen de 10 zile de la momentul notificării deschiderii insolvenței.

„KPMG a acționat abuziv. A decis convocarea AGA în același moment cu publicarea notificării. Prin această acțiune, KPMG și Euro Insol demonstrează reaua intenție și graba de a pune mâna pe «România liberă ». Nu mai au răbdare și vor să ne reducă la tăcere. Cât mai repede, dacă se poate”, mai scriu jurnaliștii în articolul semnat, generic, „Redactia”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: