Românce, sclave în Sicilia. Cum erau atrase victimele în Sicilia

Românce, sclave în Sicilia. Cum erau atrase victimele în Sicilia

Fetele din România erau atrase în Sicilia cu promisiunea unei slujbe, dar ajungeau să fie exploatate ca sclave sexuale, obligate să sufere violențe de tot felul pentru a-i mulțumi pe clienții din insulă. Trei persoane au fost arestate de carabinieri.

Una dintre fetele exploatate sexual s-a revoltat și a denunțat totul la Carabinieri. Joi a fost declanșată o operațiune coordonată de procurorul din Marsala, care a dus la trei arestări.

Operațiunea carabinierilor a destructurat o organizație care exploata tinere din România, informează gazetaromaneasca.com  Ancheta a început în mai 2018, datorită denunțului uneia dintre fetele exploatate. Victima, care a ajuns în Marsala cu promisiunea unei ocupații sigure, a fost forțată să se prostitueze.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șeful organizației era Costantin Chiciug, român de 36 de ani,  acuzat că găsea clienți, făcea programări și negocia prețul serviciilor sexuale.

Întâlnirile cu fetele nu au avut loc doar în zona Marsala, ci și în municipiile Salemi, Mazara del Vallo și Favignana. Prețul serviciilor, care în majoritatea cazurilor era reținut în întregime de bărbat, varia în medie de la 30 la 50 euro, până la 400 de euro pentru o noapte întreagă.

Florin Chiciug, fratele lui Costantin, în vârstă de 24 de ani, și soția sa, care avea sarcina de a găsi femei care să se prostitueze, aveau de asemenea un rol principal în organizație. Judecătorul de instrucție a dispus arestarea la domiciliu a celor doi frați și interdicția de a părăsi localitatea pentru soția lui Florin Chiciug, cu cerința de a nu părăsi locuința de la 20 la 7. Florin Chiciug nu a fost încă reținut, cercetările fiind în curs.