Evenimentul Zilei > Social > Un ROMÂN a ajuns VEDETĂ în PRESA INTERNAȚIONALĂ. INVENȚIA lui a devenit VIRALĂ
Un ROMÂN a ajuns VEDETĂ în PRESA INTERNAȚIONALĂ. INVENȚIA lui a devenit VIRALĂ

Un ROMÂN a ajuns VEDETĂ în PRESA INTERNAȚIONALĂ. INVENȚIA lui a devenit VIRALĂ

Un tânăr din Oradea face senzație zilele acestea în presa internațională, cu o invenție ce ar putea schimba conceptul de iahting, un super iaht-zepelin.

Denumit „Dare to dream” (Îndrăznește să visezi), proiectul lansat de George Lucian, a devenit rapid viral și mediatizat de redacții internaționale precum CNN, Fox News, Yahoo News, Daily Mail, The Sun, revista Architectural Digest (AD) și zeci de alte publicații, inclusiv Monaco Reporter, orașul în care tânărul de 28 de ani lucrează într-o mare firmă de asigurări pentru iahturi. Proiectul este compus dintr-un super iaht de 140 de metri denumit ce are atașat un zepelin de 100 de metri umplut cu heliu, numit 'Flying Diamond'. Acesta va sta atașat pe iaht atunci când nu va fi folosit și va avea propriul lui comandament cu echipaj și camere de locuit.

„Interesul a fost deosebit de ridicat. Peste 50 de publicații dintre cele mai mari ale lumii l-au publicat. Nu știu ce i-a fascinat pe ei atât de tare, dar a fost impresionant feedback-ul pe care l-am primit. Conceptul în sine pe care l-am creat este o viziune a mea, un proiect pe care l-am finalizat. Este un super iaht cu toate facilitățile la bord, care transportă și un dirijabil, un zepelin, care la rândul lui, are câteva facilități la bord. Cred că această combinație a fascinat lumea iahtingului, dar nu numai”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, George Lucian.

„Mie îmi plac la nebunie atât iahturile cât și dirijabilele. Cred că combinația celor două a fost explozivă. Desigur, și designul avangardist a contribuit la interesul acesta. Revista AD, de exemplu, ei chiar publică articole și proiecte de cea mai bună calitate”, adaugă George Lucian.

Tânărul orădean, care ar putea revoluționa industria iahturilor, nu se așteaptă, deocamdată, să-i fie pus în practică proiectul, deși după mulțimea de aprecieri parcă ar putea să gândească și altfel. Mesajul lui George Lucian pentru toți tinerii români este acesta: „Fiecare om să-și urmeze visul. Dacă crezi în ceva, să insiști cel mai mult pe ceea ce vrei”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: