Evenimentul Zilei > Social > Ideea neinspirată a unui român. Cum a intrat bărbatul într-un centru comercial
Ideea neinspirată a unui român. Cum a intrat bărbatul într-un centru comercial

Ideea neinspirată a unui român. Cum a intrat bărbatul într-un centru comercial

Idee neinspirată a unui român din Austria, hotârăt să fure parfumuri dintr-un centru comercial din Seiersberg, districtul Graz-Umgebung. Bărbatul de 37 de ani, cetățean român, s-a gândit la o idee originală pentru a scăpa de ochii angajaților.

A cumpărat un costum de baie roz-turcoaz, pentru femei, pe care l-a purtat pe sub hainele normale, în speranța că astfel va putea ascunde cu ușurință parfumurile.

Odată planul pus la punct, românul a intrat în Shopping City Seiersberg, a băgat marfă în valoare de 800 de euro sub costumul pentru doamne, după care a încercat să se strecoare neobservat din magazin.

Ghinionul a făcut ca unul dintre angajați să-l urmărească cu atenție chiar în timpul furtului. Imediat după ce a părăsit unitatea comercială, bărbatul a sunat alarma. La scurt timp, mai mulți angajați din centrul comercial l-au identificat pe român, care stătea liniștit într-un restaurant din apropiere, așteptând o cafea. 

Încolțit de polițiști și percheziționat, românul nu a avut încotro și a recunoscut fapta la interogatoriu. Bărbatul a fost eliberat între timp, iar acum așteaptă procesul pentru furt, potrivit ziarulromanesc.at

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: