Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, a pornit pe urmele averii lăsate de tatăl său
Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, a pornit pe urmele averii lăsate de tatăl său

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, a pornit pe urmele averii lăsate de tatăl său

La sfârşitul acestei săptămâni, Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a plecat în celălalt capăt al ţării, la Timişoara, pe urmele averii pe care tatăl său, Octavian Sfăt, primul soţ al lui Brigitte, i-a lăsat-o moştenire.

Robert Săft are până acum de primit de la mama sa, conform documentelor pe care le are asupra sa, autentificate la notar, suma de 54.000 de euro. Bani pe care nu i-a primit până acum, deşi de când a devenit major au trecut aproape doi ani.

Robert spune că este convins că moştenirea pe care i-a lăsat-o tatăl său, Octavian Sfăt, este mai mare. La rândul ei, Brigitte Pastramă spune că nu vrea să-i dea banii, pentru că băiatul i-ar prăpădi în câteva zile. Deşi banii sunt proprietatea lui Robert, mama refuză să-i dea. El trebuia să intre în posesia lor imediat ce devenea major, iar de aceşti bani are dreptul să dispună cum vrea. Nimeni, nici măcar mama sa, nu are dreptul să-l constrângă la ceva în legătură cu ei. Cel mult, ca mamă, îl poate sfătui.

Din documentele pe care Robert Sfăt le-a recuperat de la notarul care s-a ocupat cu vânzare, reiese foarte clar că 10.000 de euro din suma de vânzare a casei au fost plătiţi cash, către mandatar. Ce s-a întâmplat cu acei bani, deocamdată, nu spune nimeni.

Din păcate, dintre multele persoane din Timişoara, care au cunoscut familia Sfăt, pe Octavian mai ales, şi care au sunat la sfârşitul săptămânii trecute în direct la „XNS” de la Antena 1 oferindu-şi sprijinul pentru Robert, atunci când acesta a ajuns în oraşul de pe Bega, s-au dat la fund.

Astăzi, 7 iulie, Robert pleacă la Arad pe urmele moştenirii lăsate de tatăl său. Speră să aibă mai mult noroc și să întâlnească oameni care i-au cunoscut tatăl și bunicii, dispuși să-l ajute ca să afle adevărul despre tot ce s-a întâmplat când el era copil.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: