Evenimentul Zilei > Economie > Robert De Niro plăteşte una dintre cele mai mari chirii din New York!
Robert De Niro plăteşte una dintre cele mai mari chirii din New York!

Robert De Niro plăteşte una dintre cele mai mari chirii din New York!

Actorul american Robert De Niro, a cărui casă a fost grav afectată de un incendiu în 2012, s-a mutat recent la în Central Park West.

Este zona cea mai elegantă din Manhattan, iar actorul plăteşte una dintre cele mai mari chirii din New York: 125.000 de dolari (96.000 de euro) pe lună, după cum relatează New York Post.

Alte personalităţi

Împreună cu soţia sa, Grace Hightower, protagonistul din nenumărate filme de succes, locuieşte într-un apartament dintr-un zgârie-nori, aparţinând unui magnat al oţelului, Leroy Schecter, care încearcă de peste un an să închirieze această proprietate evaluată la 85 de milioane de dolari.
Sursa de la care provine informaţia publicată de cotidianul american a afirmat că De Niro intenţionează să rămână la noua adresă doar pe durata lucrărilor de renovare a propriei sale case. În luxosul imobil de la numărul 15 din Central Park West stau şi alte personalităţi cunoscute, precum actorul Denzel Washington şi cântăreţul Sting, bancherul Lloyd Blankfein de la Goldman Sachs şi marii investitori Dan Loeb şi Barry Rosenstein, menţionează şi ziarul spaniol ABC.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: