Evenimentul Zilei > Social > Rezultate simulare BAC. Anunţ de ultimă oră al Ministerului Educaţiei. Breaking news
Rezultate simulare BAC. Anunţ de ultimă oră al Ministerului Educaţiei. Breaking news

Rezultate simulare BAC. Anunţ de ultimă oră al Ministerului Educaţiei. Breaking news

Rezultate simulare BAC. Vineri, elevii claselor a XI-a și a XII-a urmează să primească rezultatele simulării examenului de Bacalaureat. Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Educației. edu.ro.

Rezultate simulare BAC. Spre deosebire de examenul propriu-zis, notele de la simulare nu pot fi contesate și se pot trece în catalog numai în baza unei cereri scrise formulate de elevi sau de tutorii acestora. Simulrarea examenului de Bacalaureat a fost susținută de aproximativ 300,000 de mii de elevi înscriși în clasele a XII-a/zi și a XIII-a seral/frecvență redusă la începutul anului școlar 2018-2019, dar a implicat și participarea elevilor claselor a XI-a zi și a XII-a seral/frecvență redusă.

Rezultate simulare BAC. Rezultatele la examenul de Simulare de la Bacalaureat vor demostra cât de bine-pregătiți sunt elevii la materii precum română şi matematică/istorie, chimie/fizică, geografie/logică/sociologie/psihologie.

Rezultate simulare BAC. Subiectele au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE). Precum în cazul rezultatelor de la simularea examenului de evaluare națională, și rezultatele simuării examenului de Bacalaureat vor fi analizate și dezbătute în feicare unitate de  învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Rezultate simulare BAC. În ceea ce privește simularea examenelor de evaluare națională, Edupedu notează că „ Simularea examenelor de evaluare națională 2019 vine cu rezultate mai bune la Matematică pentru clasele a VII-a, unde au fost introduse testele grilă, decât pentru elevii de clasa a VIII-a. Potrivit rezultatelor comunicate de Inspectoratul Școlar București pentru Edupedu.ro, 60,78% dintre elevii de clasa a VII-a au luat note mai mari de 5 la simularea examenului de Matematică. La clasa a VIII-a, unde subiectele nu au fost grilă, 58,87% dintre elevi au obținut note peste 5 (…)Testele grilă au fost experimentate anul acesta în premieră pe elevii de clasa a VII-a, cu scopul introducerii lor la examenul propriu-zis de Matematică de la Evaluarea Națională anul următor, a prevăzut Ministerul Educației în documentele oficiale de organizare a simulării.