Acuzele lui Vaida se îndreaptă spre fostul secretar de stat al Secretariatului de Stat pentru Revoluționari, Laurențiu Coca. ”Acum câteva săptămâni bune, ex-secretarul de stat al SSPR Laurențiu Coca, ce s-a gândit el în mintea lui inventivă de pesedist harnic, înainte de alegerile prezidențiale? Ia să facă el niște pseudo-decorații pentru pseudo-revoluționarii frustrați, dar filo-pesedisti, și să le împrăștie prin intermediul impostorului Petrică Balint,consilier personal (!) Și cum nu mai putea el inventa nici apa caldă,, nici mersul pe jos, a reinventat Ordinul Victoria Revoluției. Nu contează că aceasta distincție se conferă doar prin decret prezidential, cu brevetul aferent, semnat de președintele în funcție. Nea Coca a plăsmuit el niște brevete cu semnătura lui, pe care le-a împrăștiat pe la asociațiile de revoluționari care nu aveau tinichele și deschizătoare de bere”, notează Vaida pe Facebook.

Vaida: ”Eu acuz!”

Corneliu Vaida continuă dezvăluirile, pe care le documentează detaliat, cu imagini. Inclusiv între timișoreni s-au găsit „indivizi dornici să se împopoțoneze cu decorații false, prinse de treningul de gală marca Adibas”, mai scrie Vaida.

”Trist este ca unul dintre distribuitorii de falsuri și-a implicat și copilul minor în această porcărie, pe post de scrib. (…) aveți și dovezile la cele scrise mai sus, fiindcă eu nu calomniez, eu acuz! Revoluționarii vertebrați și cinstiți din Timișoara au refuzat tinichelele oferite en-gros. Cancelaria Prezidențială a fost informata, la fel și Parchetul General de către actuala conducere SSPR”, conchide timișoreanul.