Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLUȚIA fără SUTIENE a ÎNCEPUT. Fetele arată totul în fața aparatelor FOTO. Galeria foto care a incendiat internetul!
REVOLUȚIA fără SUTIENE a ÎNCEPUT. Fetele arată totul în fața aparatelor FOTO. Galeria foto care a incendiat internetul!

REVOLUȚIA fără SUTIENE a ÎNCEPUT. Fetele arată totul în fața aparatelor FOTO. Galeria foto care a incendiat internetul!

Fetele au renunțat la inhibiții și timiditate odată cu sutienele pe care le-au considerat accesorii fără utilitate sau prea mici pentru dotările lor.

Unele pentru că vor să fie sexy, altele pentru că pur și simplu nu găsesc sutien pentru dimensiunile formelor lor sexy și atrăgătoare. S-au lăsat fotografiate sau și-au făcut singure poze care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Cu lentile de contact sau chiar ochii naturali, fetele cu privire luminoasă, accentuată de părul negru, au cucerit internetul cu fotografiile lor. FETELE cu OCHI LUMINOȘI, SÂNI la vedere și PRIVIRI PĂTRUNZĂTOARE au cucerit INTERNETUL – Galerie foto

Într-o mișcare deosebit de îndrăzneață, fotograful brazilian Marcos Alberti, aclamat pentru proiectul său de anul trecut privind consumul de alcool cu moderație, a pornit într-o nouă misiune pentru a desființa barierele legate de viața sexuală. Masturbare şi orgasm într-un proiect foto +18. IMAGINILE CU FEMEILE ÎN EXTAZ au ars serverele Google – Galerie foto

Foto: The Chive

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: