Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLTĂTOR. Un antrenor de handbal din Bucureşti a fost ARESTAT preventiv. Este acuzat că a VIOLAT cel puţin 7 sportive
REVOLTĂTOR. Un antrenor de handbal din Bucureşti a fost ARESTAT preventiv. Este acuzat că a VIOLAT cel puţin 7 sportive

REVOLTĂTOR. Un antrenor de handbal din Bucureşti a fost ARESTAT preventiv. Este acuzat că a VIOLAT cel puţin 7 sportive

Caz şocant în Bucureşti. Un antrenor de handbal al unei echipe din Bucureşti a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat că a abuzat sexual cel puţin şapte sportive cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Bărbatul antrena la un club de handbal privat.

Ion Tibru, în vârstă de 65 de ani, este acuzat de procurori de comiterea a 7 violuri, informează site-ul bzi.ro. Anchetatorii susţin că bărbatul a abuzat cel puţin 7 tinere cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Totul a ajuns la urechile autorităţilor după ce una dintre fetiţe le-a povestit părinţilor drama prin care a trecut, iar aceştia au depus plângere la Poliţie. De asemenea, anchetatorii au mai descoperit că alte şase fete au fost abuzate sexual. Ion Tibru, care este divorţat şi cu un copil, este acuzat şi de două infracţiuni de corupere de minori.

"M-ati blocat total, adică, nu că nu îmi vine să cred, dar e inimaginabil. Eu nu l-am cunoscut niciodată cu astfel de veleităţi. Este un tip mai vesel, mai comunicativ. Este un tip care are un comportament aşa puţin mai diferit, dar nu în sensul rău, în sensul de a glumi, e un tip mai efervescent, nu cu glume deplasate", a declarat Doru Manea, presedintele Asociaţiei Municipale de Handbal Bucureşti.