Revolta generației Z, în cătarea Pentagonului

Revolta generației Z, în cătarea Pentagonului

În timpul recrutării face-to-face,  potențialii membri ai Zbellion primesc instrucțiuni pentru accesarea site-urilor Dark Web  care le permit să acceseze malware sofisticat pentru a sifona fonduri de la companii, instituții financiare și organizații non-profit care sprijină „establishment-ul”.

Câștigurile sunt apoi transformate în Bitcoin și distribuite către „destinatarii demni”, inclusiv celorlalți membri ai Zbellion care reclamă o nevoie financiară.

Conducerea Zbellion, afirmă scenariul, îi asigură pe membri săi că redistribuirea acestor averi în maniera lui Robin Hood nu este numai de negăsit pentru forțele de ordine, dar „în ultimă instanță este justificabilă”, deoarece țintele sunt selectate pe baza un „sondaj sigur” al „delegaților rețelei”.

Deși originile sale sunt americane, la sfârșitul anului  2020, activitățile Zbellion au avut loc și în Europa și orașe din Africa, Asia și Orientul Mijlociu, inclusiv Nairobi, Kenya, Hanoi, Vietnam și Amman (Iordania).

Ne puteți urmări și pe Google News

În lumea JLASS 2018, cei mai militanți membri ai generației Z au ales în esență să impoziteze marile corporații și alte instituții în privat pentru a lupta împotriva inegalității veniturilor sau să utilizeze „ lumea cibernetică pentru a lansa un apel la anarhie ”.

Jocul de război JLASS apare în contextul în care Pentagonul joacă un rol controversat și vizibil în demonstrațiile naționale actuale împotriva rasismului și brutalității polițienești.

Unitățile Gărzii Naționale Americane au fost deja desfășurate în diverse locuri, iar anumite forțe militare aflate în serviciu activ au fost trimise de administrația Trump în zona Washington DC.

„Cred că, cu cât veți masa și domina spațiul de luptă(...) cu atât vom putea reveni mai repede la normal”, a declarat secretarul apărării, Mark Esper, săptămâna trecută, în timpul unei teleconferințe în care președintele Donald Trump i-a ridiculizat  pe guvernatori pentru răspunsul lor „slab” la protestele după moartea lui George Floyd.

Trump a declarat că l-a pus pe generalul Mark Milley, șeful statului-major interarme, „să se ocupe” de proteste.

Ulterior, în timp ce forțele de securitate îi vânau pe manifestanți în Lafayette Square din Washington DC, Milley, în uniformă de luptă, l-a urmat pe Trump și pe procurorul general William Barr, Esper și pe alte persoane pentru o ședință foto controversată, în care Trump apărea cu o biblie în mână.

Acest lucru s-a produs în contextul amenințărilor făcute cu angajarea soldaților activi pentru a suprima protestele și desfășurarea celei de-a 82-a unități de reacție rapidă a Diviziei Aeropurtate care are bazele în apropiere de Washington

Merită de luat în considerare modul în care „jucătorii de război” ai Pentagonului au ales să focalizeze atenția militarilor pe o generație care demonstrează acum pașnic pe străzile Americii.