Evenimentul Zilei > Social > Revelionul pandemiei: vor respecta românii carantina? Programul Metrorex și STB de Anul Nou
Revelionul pandemiei: vor respecta românii carantina? Programul Metrorex și STB de Anul Nou

Revelionul pandemiei: vor respecta românii carantina? Programul Metrorex și STB de Anul Nou

2020, anul pandemiei, se încheie cu o serie de restricții chiar și în noaptea de Revelion, care nu va mai fi noaptea petrecerilor la trecerea dintre ani. Asta teoretic, căci practic românii nu își vor interzice această bucurie.

c) deplasări în afară localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistență persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie.

Deși petrecerile private sunt interzise oficial din cauza pandemiei de Covid-19, presa relatează că foarte mulţi români au închiriat vile şi apartamente în marile oraşe pentru a sărbători trecerea dintre ani alături de familie și prieteni. Internetul abundă în anunțuri de rezervare a vilelor private sau cabanelor la munte.

PAGINA ANTERIOARA