Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT! Bărbatul căutat în TOATĂ ȚARA, REȚINUT la Nădlac. Reacția autorităților
NEWS ALERT! Bărbatul căutat în TOATĂ ȚARA, REȚINUT la Nădlac. Reacția autorităților

NEWS ALERT! Bărbatul căutat în TOATĂ ȚARA, REȚINUT la Nădlac. Reacția autorităților

La nici 48 de ore după incidentele în care un bărbat a fost suspectat că a împușcat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, un tânăr de 25 de ani, după o șicanare în trafic, agresorul a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Potrivit reprezentanţilor Poliției Dolj, imediat după producerea incidentului a fost solicitat consemnul la frontieră.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că a împușcat un tânăr de 25 de ani în antebrațul stâng după o șicanare în trafic, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

”La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale”, arată sursa citată.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, după ce asupra mașinii în care era au fost trase focuri de armă dintr-o altă mașină. Cele două vehicule s-au șicanat în trafic, iar agresorul era căutat. Polițiștii doljeni au făcut sâmbătă o percheziție domiciliară acestuia, în localitatea Breasta, iar anchetatorii au pus sub acuzare suspectul pentru tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.