Aşadar, au fost reţinuţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 49 de ani, după bătaia de pe o stradă din comuna Unirea, județul Dolj. În urma încăerării, un bărbat de 57 de ani a murit iar mai multe persoane au fost rănite.

Cazul a fost preluat de către  poliţiştii doljeni sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj “sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”.  În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Cum s-a derulat incidentul din comuna Unirea

”În noaptea de 22 iunie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat”, au declarat  polițiștii doljeni.

Reamintim că  în urma scandalului, un bărbat a fost ucis, iar alte două persoane au fost rănite. Potrivit GdS atacatorii ar fi cunoscuți ca scandalagii. De altfel, pe numele lor există mai multe plângeri la postul de poliție din comună. O plângere ar fi fost depusă și de victimele atacului. Acesta ar fi și motivul atacului de azi-noapte.

Se presupune că scandalul a pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

Ştirea este în curs de actualizare