Este vorba despre amestecul de ghimbir cu ardei iute ideal pentru accelerarea arderilor, iar rezultatele se vor vedea în doar patru săptămâni.

Ingredientele necesare pentru preparare

O bucată de 4 cm de rădăcinaăde ghimbir proaspăt, 150 de grame de hrean proaspăt, un ardei iute (mic), 2 linguriţe de scorţişoară, 3 linguriţe de miere, sucul de la 4 lămai, ½ linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare

Se spală bine și se curăță ghimbirul și hreanul de coajă. Ardeiul iute se curăță de semințe șo se adaugă împreună cu ghimbirul și hreanul în blender. Se amestecă puternic până ce se formează o pastă. Apoi se adaugă scorțișoara și mierea și se amestecă până ce se omogenizează totul. În pasta obținută se adaugă zeama de la cele patru lămâi și bicarbonatul. Se păstrează la frigider timp de mai multe zile!

Cum se consumă

Se ia câte o linguriță din amestec de 3-4 ori pe zi, timp de 14 zile, cu pauză apoi de 7 zile, urmată de încă o cură de 14 zile. Linguriţele din acest amestec trebuie consumate înainte de fiecare masă!

Nota: Acest amestec nu este indicat persoanelor care au probleme la stomac! Recomandam începerea acestui tratament doar după efectuarea unor analize de sânge şi după consulatarea medicului generalist, notează verdict.ro.