Divele Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Alexandra Dumitru, reținute la sfârșitul săptămânii pentru proxenetism în dosarul „Prostituatelor de lux”, vor fi cercetate în libertate și au interdicția de a părăsi țara. Magistrații au decis, drept condiție a cercetării în libertate, ca acestea să comunice periodic procurorilor informaţii relevante despre mijloacele de existenţă. Alte cinci proxenete sunt cercetate în libertate – una dintre acestea fugind, în Dubai. Este vorba de rețeaua care scotea la produs vedete ale emisiunilor mondene: Diana Gureșoaie, Ana Cubas, Giulia Teodorescu, Raluca Podea, Diana Nicoraș, Raluca Tonu, Mădălina Pamfile, Marilena Avădani, Denisa Bița etc.
Se vindeau ieftin

Clienții acestora erau VIPuri din lumea mondenă, milionari sau politicieni. Cele mai mici prețuri pentru o partidă de sex, denumite codificat „ședință foto” sau „job”, variau între 150-200 de euro. Prețul creștea în funcție de cât de celebră era prostituata. Fetițele primeau și diverse cadouri: haine, poșete, parfumuri etc. De exemplu, Lavinia Despina o prezenta pe Olga: „A revenit la blondu’ care a consacrato”. „Nu e aia care a fost cu Irinel?”, era curios clientul. „Vezi să fie… deci nu slabă, dar nici grasă… cu cap din-ăla de copil, așa, știi… finuță”, erau solicitările


FOTO: Daniela Crudu și Diana GureșoaieClienți pretențioși

Unul dintre cei mai pretențioși clienți era milionarul Ioan Neculaie. „De Izabela tatuata ai spus că e fleșcăită”, era dezamăgită o proxenetă. Afaceristul arăta cu degetul: „S-a umplut de celulită, s-a îngrășat, toată lumea zice că s-a urâțit”, „Păi e nașparlie, tu… ce dracu”, nu merită”, sau „Ieri nu mi-a plăcut cum a venit îmbrăcată, ziceai că vine la birou”.


FOTO: Daniela Crudu și Mădălina PamfileNecaz: „Aici nu suntem cu Puiu Popoviciu”

Lavinia Despina, într-o discuție cu o prietenă, povestea că una dintre prostituate voia mai mulți bani de la Ioan Neculaie. Milionarul i-ar fi trimis din dormitor un SMS: „Că de urgență să rezolve!”.

Lavinia: O să fac un mare scandal, că ea a fost la Puiu Popoviciu! Îmi bag p…! Pe o sumă de c…, da! Despre ce vorbim?

Ana: La Puiu Popoviciu când i-a dat bani, i-a dat bani de nimica!

Lavinia: Deci? Despre ce vorbim? Deci nu îmi spui mie că: „Suntem de o oră și jumătate!”. Că a plecat până la Popoviciu, până la Cannes, că deplasarea, că nu știu ce! Sincer, eu nu știu! Pe mine nu mă ia nimeni de proastă că s-ar putea să… O drogată îmi face mie asta?

Ana: Bă, dar eu nu înțeleg! Cu puii mei… ce i-a făcut ăștia? Ea să fi fost plecată pe trei zile, pe 1.000 și acuma face figuri? Sau ce dracu’?

Lavinia: Mie nu-mi plac lucrurile astea. Să-mi scrii că: „Eu vreau mai mult!”. Aici nu suntem cu Puiu Popoviciu! Le-a ținut trei zile pentru 1.000 și acuma vii tu aici și-mi faci figuri pentru o oră!

Ana: Ai dreptate, în puii mei. Eu zic cum a fost… A fost 1.000, așa, plicul, după aia a fost, a mai dat 500 și plus 500 ăla, ce-a mai dat, deci total 2.000, în puii mei a fost! Îți zic eu, că am fost eu! Nu, nu e vrăjeală! În p… mea!…

Lavinia: Deci, dacă aude Nicolae că vrea mai mulți bani, îmi rupe capu’!

Ana: Nicolae ce zice? Nu zice nimica?

Lavinia: E în dormitor cu ea, vorbesc. Ăsta zice: „Să nu mai vorbească”, să mă duc să o iau de acolo! Ești nebună? Deci tu știi ce-mi cere ăla? Sau să-i cer mai mult, să-i zic!

„Cine mi-a adus-o pe Cruduța prima oară?”

Milionarul Ioan Neculaie a fost înregistrat când discuta cu Lavinia Despina despre vedetele pe care le voia în patul său: „Cine mi-a adus-o pe Cruduța prima oară. N-ai adus-o tu, nu?”/ „Nu! Nu. Nu! Da’ parcă tot o prietenă de-a mea!”. Despre fotomodelul Adina M.: „Mă rog, are p.. bună aia să știi! Am mai f… de vreo două ori da… na, nu… nu mă-ncântă prea tare, s-a îngrășat!”. „Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?”/„Vorbesc cu ea, vorbesc tot timpu’”. Fotomodelul Denisa Biță (foto) a fost înregistrată când discuta la telefon cu o amică, Lavinia, despre un „job” într-o vilă din Constanța. Era vorba de un afacerist care dădea o petrecere cu vedete. Clientul „are o vilă cu curte! Cu 700 de camere, în p… mea!”. „Da’ tu i-ai spus câți bani să… tre să-mi dea mie?”, era curioasă Denisa. „Uite ce-mi zice ăsta, dacă sunt deștepte fetele, și știu cum să-l ia pe ăla! Și au numai de câștigat! Ăla la care îl aduce pentru Simona, deci am înțeles că este, e politician, foarte tare, știi?”, explica Lavinia. „Și tre’ să-l facă Simona! Adică… se culcă cu el, ca să înțelegi”, mai spunea Lavinia. Ea era nemulțumită că Denisa avea solicitări: „Cică vrei și bani de benzină, și banii de job și nu știu ce, e cea mai proastă chestie, când zici, îți pui prețul”.


FOTO: Denisa Biță