„Pe mine nu mă surprinde deloc, ba dimpotrivă îmi confirmă așteptările. Este un moment de mare tristețe, țara a fost condusă într-un mod greșit și acestea sunt rezultatele. S-a greșit mult. În primul rând doamna Viorica Dăncilă nu are ce căuta ca premier, niciodată nu mi-a fost rușine că sunt român . Prestația doamnei Dăncilă m-a făcut să-mi fie jenă că sunt român. Singura variantă cât de cât decentă este demisia”, a declarat Robert Negoiță.

 Robert Negoiță a declarat că o altă greșeală a liderului PSD este faptul că s-a înconjurat de nulități, iar acest lucru este un motiv în plus pentru care acesta ar trebui să fie sancționat.

„Faptul că s-a înconjurat de nulități precum Codrin Ștefănescu, este un motiv în plus pentru care ar trebui sancționat. Nu poți guverna o țară care este împotriva ta”,  a adăugat primarul.

Robert Negoiţă, consideră, referindu-se la rezultatul alegerilor, că un anumit mod de a conduce trebuie sancţionat şi afirmă că "populaţia a înţeles importanţa votului şi a început să îşi spună punctul de vedere".

„Am văzut pe anumite posturi de televiziune şi prin presă că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtăşesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuşi să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută. De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit şi nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancţionat! Şi asta s-a întâmplat”, a postat Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

El a spus că se bucură că trăieşte în această ţară, în care populaţia a înţeles importanţa votului şi a început să îşi spună punctul de vedere.

„Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile şi direcţiile. În care trebuie să înţelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparentă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esenţiale”, a adăugat Negoiţă.

Te-ar putea interesa și: