Evenimentul Zilei > Politica > REGLARE DE CONTURI pe axa PRU – PSD. Cristian Rizea dezvăluie MOTIVUL pentru care Liviu Dragnea AR FI PRIMIT BANI
REGLARE DE CONTURI pe axa PRU – PSD. Cristian Rizea dezvăluie MOTIVUL pentru care Liviu Dragnea AR FI PRIMIT BANI

REGLARE DE CONTURI pe axa PRU – PSD. Cristian Rizea dezvăluie MOTIVUL pentru care Liviu Dragnea AR FI PRIMIT BANI

Deputatul Cristian Rizea a trecut de la PSD la Partidul România Unită (PRU), dar mutarea acestuia nu a fost una liniştită, întrucât acesta el a decis să dezvăluie informaţii grele despre liderul social-democraţilo, Liviu Dragnea.

Astfel, într-o postare pe Facebook, Rizea l-a acuzat pe Dragnea că primeşte bani pentru numiri politice în PSD.

“Observ că după intrarea mea în Partidul România Unită , primarul sectorului 5 Daniel Florea a reacţionat încercând să minimalizeze faptul că adevăraţii membri PSD din sectorul 5 au venit alături de mine! Îi transmit acestui pseudopolitician să iasă public să spună câţi bani i-a dat domnului Dragnea pentru a fi nominalizat ca şi candidat în locul meu (prietenii ştiu…), cum se lăuda în sediul din Kiseleff doamnelor care lucrează la secretariat înainte cu o lună de zile înainte ca eu să am acele probleme, că EL va fi candidatul PSD la Primăria Sector 5, avertizându-le discret că în cazul în care nu se va întâmpla aşa, va face totul public”, a scris pe Facebook Rizea, fost şef al PSD Sector 5.

“Există în acest sens chiar o declaraţie publică a unui vechi membru PSD Sector 5m domnul Gheorghe Avram, care a ameninţat că va dezvălui public acest lucru dacă nu va fi numit la ADP sector 5! (înţeleg că va urma această numire în zilele următoare, chiar dacă acolo a fost desemnat altcineva…). Sau poate ne spune public domnul Daniel Florea cât a ,,costat " vizita în Israel de la începutul acestui an, unde l-a însoţit pe domnul Dragnea cu toate că era singura persoană din delegaţie fără vreo funcţie de conducere la nivelul central al PSD?! Şi când mă refer la costuri domnule Florea, nu mă refer doar la cele care au acoperit transportul şi cazarea pentru perioada respectivă… ( prietenii ştiu…) Aşa că, parafrazând chiar o fosta colegă de-a domnului Daniel Florea din Partidul Democrat: ,, Ciocul mic domnule Primar", a mai precizat Cristian Rizea.