Artista se poate lăuda cu o siluetă demnă de invidiat, pe care nu ezită să o pună în valoare orei de câte ori se ivește oportunitatea.

Recent, Carmen de la Sălciua a încins imaginația bărbaților, postând o fotografie extrem de provocatoare. Îndrăgita artistă s-a lăsat pozată în pat, goală… sub așteruturi.

Fotografia a încins imaginația bărbaților, iar butonul de like a fost „lovit” de mii de ori.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va evolua povestea de dragoste dintre cei doi.

Vestea cea bună a fost dată chiar de ziua artistei, după ce acesta a postat o fotografie cu ei doi.

„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!

La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘 Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp. Ulterior și Culiță Sterp a publicat o fotografie cu fosta lui soție și mesajul: ”Trecut, prezent și viitor”. Cei doi au fost împreună la nunta surorii artistului, scrie Cancan.