Regina, ultima strigare

Regina, ultima strigare

Aşteptarea fanilor telenovelei „Regina” va lua sfârşit joi, ziua în care vom afla deznodământul poveştii şi ultimele păţanii ale celui mai iubit cuplu din telenovela românească, State-Flacăra, alias Gheorghe Visu şi Carmen Tănase.

Carmen Tănase şi Gheorghe Visu îşi iau adio de la serialul „Regina”, dar actorii vor prelungi aventurile imprevizibilului State şi ale nevestei sale cu gura mare, Flacăra, într-un lungmetraj, „State de România - Student la Sorbona”, care va fi difuzat în toamnă la Pro TV. Secret bine păzit

Telespectatorii vor afla joi seara finalul atât de bine păzit de producătorii serialului. Strategie de PR sau realitate, cert e că aceştia au închis într-un seif caseta cu montajul ultimului episod, după ce au descoperit că persoane din afara companiei au încercat să afle finalul poveştii.   Cum filmările s-au terminat de multă vreme, pe 8 mai, presupunem că toţi actorii au aflat deznodământul, măcar punând cap la cap secvenţele ale căror protagonişti au fost. Dar nicio informaţie despre acesta nu „a transpirat” în presă. Tot ce ne putem imagina este nelipsitul happy-end, propriu acestui gen atât de iubit de marele public.

În plus, ne putem juca, aşa cum a făcut-o Carmen Tănase, închipuindu-ne cam care ar fi deznodământul. Model de final

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu, dacă aş fi scenaristă, aş zice aşa: Medalion se desparte de Irina şi se însoară cu Zambila, Irina se mărită cu Vitamina, Flacăra rămâne însărcinată, nu se ştie cu cine. State iese şef de promoţie, dă la facultate, face într-un an toată facultatea şi-şi ia şi doctoratul”.

În plus, tot în imaginaţia actriţei, Minodora s-ar încurca cu profesorul Toma, în vreme ce Stiven se îndrăgosteşte de Roza. „Totul este pură fantezie, eu nu sunt totuşi scenarist, iar episodul e încuiat în continuare în seif”, adaugă actriţa care îi dă viaţă Flacărei.

Gheorghe Visu şi Carmen Tănase au reuşit să creeze un cuplu foarte pitoresc, asezonat cu strigăte şi replici rupte pe ţigăneşte, iar performanţa este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul faptul că cei doi actori sau aflat, începând cu „Inimă de ţigan”, la prima lor colaborare. Combinaţia perfectă

„Relaţia dintre noi este aproape simbiotică. Nu am mai jucat cu Carmen până la „Inimă de ţigan”, spune Gheorghe Visu, adăugând că împreună cu aceasta au reuşit să realizeze două portrete „ha ioase şi explozive”.

Carmen Tănase a început să aplice diminutivele care ies non-stop din gura Flacărei şi în realitate. Astfel, chiar şi după ce părăseşte platourile de filmare, pentru Carmen Tănase, Nicoleta Luciu rămâne Rozica, iar Doiniţa Oancea, Minodorica.   „M-am ataşat în special de copiii mei, Minodorica şi Rozica, căci cu ele lucrez cel mai mult şi e normal să ne apropiem. Sunt nişte fete extraordinare! Îmi place foarte mult Octavian Strunilă (n.r. - cel care îl interpretează pe Stiven), un actor foarte serios, un băiat modest şi extrem de disciplinat, genul de actor care dă tot”, adaugă actriţa.

„Cu băiatul meu sunt prietenă”

Dacă în telenovelă are două fiice, în realitate, Carmen Tănase are un băiat de 20 de ani, pe Tudor, iar referitor la relaţia mamă-fiu, actriţa glumeşte de câte ori aceasta este adusă în discuţie: „Mi-ar plăcea câteodată să fiu Flacăra cu Tudor, să-i mai dau două după ceafă, dar Uniunea Europeană ne interzice aşa ceva şi atunci mă abţin. Dincolo de glumă, cu băiatul meu sunt prietenă, este foarte independent”.   Una dintre cele mai frumoase întâmplări din viaţa lui Carmen Tănase, odată cu intrarea în distribuţia celor două seriale cu şi despre viaţa ţiganilor, rămâne întâlnirea cu regizorul Iura Luncaşu.

„E croit pe felul meu de a fi şi de a lucra. De la el am învăţat enorm, cât n-am învăţat în toată cariera mea, care nu e una scurtă”.

Aprecierea se pare că e reciprocă, din moment ce actriţa va continua să-şi reverse temperamentul vulcanic, alături de Gheorghe Visu, din pielea personajului Flacăra, în lungmetrajul care se pregăteşte în studiourile MediaPro.

Flacăra (Carmen Tănase), la paranghelie, de ziua ei Manole (Jean Constantin) şi State (Visu), la o poveste ca între verişori

INTERVIU   Flacăra rămâne la cratiţă, în vreme ce State se dă deştept la Sorbona

EVZ: Dacă State este la Sorbona, Flacăra unde e? Carmen Tănase: La cratiţă!  Credeţi că lungmetrajul va fi la fel de bine primit ca şi serialul? Carmen Tănase: Da! Nu am niciun motiv să cred altfel pentru că noi facem ceea ce am făcut şi în „Inimă de Ţigan” şi „Regina”, continuăm povestea şi am pus tot entuziasmul în asta. Sunt personaje iubite, foarte bine concepute de scenarişti, iar actorii sunt excelenţi. Cred că filmul va avea acelaşi impact, dacă nu mai mare! Ce expresie a lui State vă vine cel mai des în minte, chiar şi atunci când nu sunteţi la filmări? Gheorghe Visu: Cristoşelu. (râde)   Aţi ajuns din nou la Paris cu filmările, de data aceasta pentru lungmetraj. Cum a fost experienţa pariziană? Carmen Tănase: Filmările au durat nouă zile, ne-a cam plouat şi ne-a fost frig, dar a trebuit să filmăm, nu am avut încotro. De data aceasta însă, parcă mi-a plăcut şi mai mult Parisul, poate şi datorită faptului că nu am mai avut emoţii. Şi oamenii au fost mai drăguţi cu noi, în plus, ne-am găsit acolo o grămadă de fani.

Gheorghe Visu: Nu cred că există loc în Paris care să nu îmi placă. Iubesc toate străzile, toate pavajele, magazinele, vitrinele... Aţi simţit vreun moment că aţi oferit prea mult acestui serial, în detrimentul teatrului? Gheorghe Visu: Nu. Am făcut câte un proiect de teatru pe an şi, în privinţa aceasta, sunt foarte mulţumit. Carmen Tănase: Nu am avut niciodată această senzaţie, poate şi pentru că îmi place mai mult televiziunea, am descoperit asta acum patru ani. În timp, am făcut în aşa fel încât să mă eliberez de teatru, ca să nu încurc nici una, nici alta. Nu pot face două lucruri bune deodată şi, atunci, la teatru am rămas doar cu spectacolele vechi, iar acum, până la finele stagiunii, se mai joacă „Gaiţele”, la Odeon.  

Foarte mulţi tineri v-au descoperit odată cu aceste personaje pitoreşti. Pentru ei, e ca şi când nu aţi fi existat înainte de Flacăra sau State. Nu e puţin nedrept? Carmen Tănase: Ba da, este nedrept, dar la mine este mai puţin nedrept decât în cazul unor actori precum Marin Moraru, Gheorghe Dinică, Florina Cercel sau Florin Zamfirescu. Cei din tânăra generaţie au deschis acum ochii şi nu au de unde să ştie ce a fost înainte. Tocmai de aceea sunt atât de importante seriale precum „Inimă de Ţigan” sau „Regina”, cu o distribuţie de zile mari, cu actori mari care devin şi astfel cunoscuţi marelui public. CIFRE   „Regina”, la numărătoare

  • 150 de actori au jucat în „Regina”
  • numărul total al secvenţelor filmate este de 7.022
  • actorul care a avut cele mai multe zile de filmare (177) în „Regina” este Bogdan Albulescu
  • Şatra este locaţia în care au avut loc cele mai multe zile de filmare (78)
LUNI-JOI, 20.30, Acasă

Citiţi şi: Românii rămân în vacanţă fără telenovele