"Regina", noua "saga" ţigănească

"Regina", noua "saga" ţigănească

Conflictul dintre români şi romi este exploatat şi în cea mai recentă telenovelă de la Acasă TV.

Fanii serialului „Inimă de ţigan“ pot urmări, începând de mâine, de la ora 20.30, continuarea telenovelei preferate. „Regina“ este cea mai recentă producţ ie marca Acasă TV, în care îşi dau întâlnire personajele consacrate, cum ar fi State Potcovaru (Gheorghe Visu), Aurică Fieraru (Gheorghe Dinică), Flacăra (Carmen Tănase), Spania (Florina Cercel), precum şi noii membri ai distribuţiei. De data aceasta, cuplul care trăieşte o poveste de dragoste interzisă este cel format din Cosmin (Bogdan Albulescu) şi Regina (Diana Dumitrescu), însă nu dispar nici „vechii“ eroi, Irina şi Medalion Codruţ Fieraru, de-acum căsătoriţi. Ura lui Gigi Dumbravă faţă de etnia lui Medalion, ginerele său, se păstrează şi este alimentată de un nou aliat, avocatul Dinu Rotaru, interpretat de Alexandru Papadopol.

Figuri pitoreşti

State Potcovaru se confruntă cu orbirea şi este dominat de soţia sa, Flacăra, care vrea să preia conducerea „afacerilor“ de familie, la concurenţă cu ginerele Stiven (Octavian Strunilă). Roza (Nicoleta Luciu), fiica lui State, este urmărită de răzbunarea ţigănească şi în afara graniţelor ţării. Iubitul ei, Thierry (Cabral), şi fiul născut din relaţia cu acesta sunt ucişi de oamenii lui Antonucci, un mafiot italian urmărit de Interpol. Antonucci (Dan Condurache) găseşte sprijin la State Potcovaru şi este adăpostit într-o casă din şatră. Ulterior, acesta o ia de nevastă pe Roza, care începe să urzească un plan de răzbunare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşteptări mari

După ce au înregistrat audienţerecord cu „Inimă de ţigan“, producătorii de la Acasă TV speră să aibă acelaşi succes şi cu telenovela „Regina“, mizând pe farmecul personajelor consacrate, dar şi pe misterul adus de cele noi. Diana Dumitrescu este propusă în rol de fiică adoptivă ingenuă a lui don Luciano Antonucci, iar rolul de „june prim“ i-a revenit lui Bogdan Albulescu.

LANSARE

Petrecere cu şatra

Pentru a marca lansarea noii telenovele, cei de la Acasă TV au organizat vineri, la studiourile Buftea, o megapetrecere la care au luat parte toate vedetele din distribuţia „Reginei“. Maestrul de ceremonii a fost Cabral, iar fondul sonor a fost asigurat de Loredana şi formaţia Agurida. Solista, care deţine rolul Rodiei în telenovelă, a venit la petrecere direct din Statele Unite, de unde a adus-o pe negresa Kash, cea care a acompaniat-o în timpul recitalului. Actorii din telenovelă au venit îmbrăcaţi în ţinutele specifice personajelor pe care le interpretează. Astfel, Gheorghe Visu a venit „gătit“ în pantaloni de trening, pălărie şi cravată din metal aurit. „Carnavalul“ a fost întregit de actriţele costumate în ţigăncuşe, cu fuste lungi şi colorate.