Regina Elisabeta a II-a a făcut toate eforturile pentru ca Harry și Meghan să se integreze. Ducii de Sussex i-au întors spatele

Regina Elisabeta a II-a a făcut toate eforturile pentru ca Harry și Meghan să se integreze. Ducii de Sussex i-au întors spatele Sursa: Arhiva EVZ

Regina Elisabeta a II-a a încercat să facă mai multe demersuri pentru ca Prințul Harry și Meghan Markle să fie acceptați în Familia Regală. Fostul monarh nu ar fi primit răspunsul pe care l-ar fi așteptat din partea Ducilor de Sussex.

Un majordom regal a mărturisit că Regina Elisabeta a II-a ar fi făcut tot ce a putut pentru ca Prințul Harry și Meghan Markle să se simtă confortabil alături de ceilalți membri ai Familiei Regale.

Încercările fără precedent ale fostului monarh s-au lovit de un refuz categoric al Ducilor de Sussex. Nici chiar o proprietate de două milioane de lire sterline în Windsor, titlurile regale și bijuteriile nu i-au convins pe cei doi.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, a mai adăugat că regina chiar a vrut ca Meghan Markle să fie învățată toate regulile regale de Sophie, Contesa de Wessex. În cele din urmă, cuplul regal a decis să renunțe toate responsabilitățile și îndatoririle pe care le aveau față de Familia Regală, în 2021. Încă de atunci, Ducii de Sussex au fost acuzați că au lansat atacauri la membrii familiei. Ultimele dezvăluiri au fost făcute în documentarul lor Netflix și în cartea de memorii a lui Harry, Spare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry, dezamăgit de una dintre deciziile Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a ar fi anulat o întâlnire pe care trebuia să o aibă cu Ducii de Sussex. Prințul Harry ar fi fost foarte dezamăgit de decizia bunicii sale. Cuplul regal se afla în avion când fostul monarh le-a transmis că nu se vor mai vedea. Regina i-ar fi asigurat pe cei doi că nu are planuri în acea săptămână chiar înainte de a programa întrevederea

„Acest mesaj urgent și urgent a fost primit de Harry și se spunea că «nu aveți voie să mergeți să o vedeți Majestatea Sa. Ea este ocupată. Are planuri toată săptămâna»”. Prințul Harry ar fi fost surprins de decizia bunicii sale. „Am spus: „Ei bine, asta este cu siguranță opusul a ceea ce mi-a spus ea”. Majordomul familiei a mărturisit că Regina Elisabeta a II-a „nu a închis niciodată ușa niciunui membru al familiei ei”.

Burrell a continuat prin a spune că dacă Ducele de Sussex ar fi vrut să o viziteze pe bunica sa, ar fi putut veni la Frogmore Cotagge alături de soția sa. „Să urce treptele de lemn care duceau la ușa câinelui, urcând o scară care duce pe un coridor acoperit cu covor roșu, coteau la dreapta și din nou la dreapta în camerele de relaxare ale Reginei, unde monarhul fi fost”, informează Express.co.uk.