Evenimentul Zilei > Actualitate > Reghecampf se ține de ironii: „S-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Ei îl aşteaptă pe Moş Crăciun, pe 20 mai”
Reghecampf se ține de ironii: „S-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Ei îl aşteaptă pe Moş Crăciun, pe 20 mai”

Reghecampf se ține de ironii: „S-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Ei îl aşteaptă pe Moş Crăciun, pe 20 mai”

Probabil afectat și acum de înfrângerea echipei sale, din etapa trecută a play-off-ului Ligii I, cu Astra (scor 0-2), Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a ținut să atace formația din Giurgiu.

„Reghe” a mizat, astăzi, în timpul unei conferințe de presă, pe o serie de atacuri la adresa celorlalte „forțe” din Liga I. Astfel, tehnicianul „roș-albaștrilor” s-a legat de Astra, echipă afectată serios de problemele financiare.

„Mai aveţi puţină răbdare, s-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Aşteptaţi şi o să vedeţi. Ei aşteaptă pe 20 mai să se întâmple ceva, Moş Crăciun să vină (n.r. patronul Ioan Niculae speră atunci să fie eliberat condiţionat)”, a spus Reghecampf.

Însă, antrenorul Stelei nu s-a oprit aici. A trimis săgeți și către Dinamo și CFR Cluj, finalistele Cupei României: „În finala Cupei vor juca două echipe care nu au voie să participe la anul în cupele europene. Noi am încercat să facem tot ce a depins de noi pentru a ne califica”.