Reghecampf o cheamă în instanță pe Prodanca. Se simte hărțuit

Reghecampf o cheamă în instanță pe Prodanca. Se simte hărțuit Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Arhiva EvZ

Reghecampf și Anamaria Prodan sunt într-o luptă continuă.  Mai nou, avocatul impresarei a anunțat că antrenorul este urmărit penal, fiind acuzat de fosta lui soție de violență domestică. Dar poliția a infirmat faptul că ar exista o începere de urmărire penală la adresa sa.

Reghecampf ar fi urmărit penal și acuzat de violență în familie

Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că a bătut-o pe strada unde se află locuința impresarei. Din imaginile video se poate vedea cum cei doi s-au încăierat. Dar avocatul impresarei spune că împotriva lui Reghecampf a început urmărirea penală.

Avocatul Oleg Burlacu: „Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. – joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”.

Reghecampf, urmărit penal pentru bătaia din stradă. Daunele cerute de Anamaria ProdanReghecampf și Anamaria Prodan, în vremurile bune. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul spune că Poliția nu știe nimic despre acest nou dosar

Cu privire la noile acuzații de violență domestică, Reghecampf spune că nu a primit nicio înștiințare. Iar Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva sa. Mai mult, antrenorul spune că s-a săturat și trebuie să înceteze această hărțuire.

Reghecampf și Anamaria Prodan se bat.

„Nu am fost înștiințat cu privire la o asemenea situație și, personal, am întrebat la Poliție dacă se confirmă începerea urmării penale. Răspunsul primit a fost negativ. M-am săturat de permanentele denaturări ale realității. Trebuie să înceteze această hărțuire. Domnul avocat Oleg Burlacu vorbește despre certificate medicale depuse la dosar, dar cred că se referă la certificatul de la INML pe care l-am depus eu și care atestă faptul că persoana pe care o reprezintă este autoarea infracțiunii de violență domestică.

Atunci am formulat și eu plângere penală, însoțită de actele medicale doveditoare, și cred că, mai degrabă, urmărirea penală ar trebui să înceapă împotriva clientei lui! Asemenea declarații nu fac decât să-mi creeze prejudicii și mă voi îndrepta în instanță”, a spus  Reghecampf pentru cancan.ro.